Aktywne Wpisy
monalisssa +483
depcioo +641
Jak to jest, że w niedzielę możesz iść do restauracji, w której przecież pracują kucharze i kelnerzy. Możesz iść do muzeum, które ma pracowników. Możesz iść do kina, do teatru, na koncert, czy na mecz - wszystkie te miejsca są obsługiwane w niedziele przez pracowników. Możesz nawet iść do małego sklepu na zakupy. Tylko z jakiegoś powodu nie wolno nam iść do dużego sklepu xd przecież to k---a nonsens. Zakaz handlu powinien
Czy to ja cebuluje czy to on zdziera?
Niestety cenę poznałem po wykonaniu usługi. Mój blad. Myślałem, że zapłacę maksymalnie 20 zl. Spieszyłem się, ale gdybym wiedział ile zaplace, to pojechalbym do sklepu i kupił za mniejsze pieniądze zajebista grzechotke z przedłużka, nasadka i sam bym to wymienił.
Ogólnie ceny niektórych mechaników mnie r-----------a. Oni biorą więcej niż lekarze specjaliści.
#cebuladeals #mechanikasamochodowa #januszebiznesu #gorzkiezale #wroclaw
@glxmsc: a to nie wiedziałem, moze jakaś ściema.
co do reszty wywodów chłopaków, to trochę nie myślą racjonalnie. po pierwsze- warsztat nie utrzymuje się z takich pierdół jak wymiana świec czy oleju. to są zyski dodatkowe i szybkie. 20-40zł za 5 minut, to dobry zarobek. za 60zł często wymiana czy naprawa