@aloszkaniechbedzie: No wiadomo, że jakoś inna, ale chciałam Ci pokazać, jakbyś miała ochotę na koronkową sukienkę za 30 zł :D I niekoniecznie nie będzie się układac - tak naprawdę musiałabyś przymierzyć obie, żeby to wiedzieć. To, że coś kosztuje 500 zł nie znaczy automatycznie, że będzie dobrze się układać. Lepsza modelka, lepiej zrobione zdjęcie i już masz takie wrażenie :D
@agaja: nie no jasne, podzielam Twe zdanie @biurwa: wiem, wiem, na tych fotkach wszystko ładnie pięknie :/ wydaje mi się, że ta kiecka jest śliczna, co nie zmienia faktu, że nie za 500 aaaa, eh nie wiem gdzie szukać, ale wkurzona jestem, żem ją zobaczyła :D
@agaja: @aloszkaniechbedzie: a próbowałyście zalando? ja czasem zamawiam parę rzeczy, wydaję np. 600 zł, potem pasuje mi jedna, resztę odsyłam następnego dnia, zazwyczaj po ok tygodniu jest zwrot kasy :)
@aloszkaniechbedzie: Ta akurat chyba nie jest warta swojej ceny. Może spróbuj taką uszyć? Wyszłoby taniej. Obczaj tez Lou, mieli coś podobnego z tego co kojarzę. :)
@biurwa: ogólnie zdaję sobie sprawę, że 200-300 na taką, która nie będzie chińską szmatką trzeba wydać stacjonarnie nie robię zakupów, bo nienawidzę, poza tym bardzo ciężko znaleźć sklep z sukienkami, które nie są takim typowym folklorem tiulu "wieś śpiewa i tańczy", a na wesele się nadadzą potrzebuję 2 sukienek na wesela niestety i będę oscylować wokół takich jak są na lou albo sukienkowo.com jeszcze będę mirabelki wołać, jak przejdę do konkretów :D i
e 200-300 na taką, która nie będzie chińską szmatką trzeba wydać
stacjonarnie nie robię zakupów, bo nienawidzę, poza tym bardzo ciężko znaleźć sklep z sukienkami, które nie są takim typowym folklorem tiulu "wieś śpiewa i tańczy", a na wesele się nadadzą
@aloszkaniechbedzie: ja kupilam w ubieglym roku w AGGI taka fajna, prosta - u gory dopasowana i lekki klosz na dole, byly i z rekawkami i bez ramion, popatrz czy
@aloszkaniechbedzie Miałam ten sam problem z moją sukienką na studniówkę, wymyslilam sobie jak ma wyglądać a nigdzie nie mogłam takiej znaleźć, a żeby dobrze leżała to już w ogóle :( w końcu kupilam materiał, koronkę, poszłam z rysunkiem do krawcowej i bez problemu :) mam idealną sukienkę w którą bez problemu od 3 lat wchodzę, nadal leży świetnie i wydałam na nią ok 180 zł łącznie z materiałem. Interes życia, ubrałam
@aloszkaniechbedzie: O rany, ja wydałam raz na sukienkę 300 zeta i do teraz mam wyrzuty sumienia ;) (a sukienka jest świetna, pasuje na każdą okazję, elegancką i bardziej codzienną, leży idealnie, genialna jakość itp.). Tak więc ja odradzam. Poza tym takie sukienki jak na zdjęciu dobrze wyglądają na bardzo chudych, wysokich dziewczynach.
@aloszkaniechbedzie: mierzylaś tą sukienkę?Z własnego doświadczenia wiem, że większość sukienek które mi siesie podoba dobrze wyglądają chyba tylko w rozmiarze 36 ;) jeśli możesz najpierw przymierz a nie zadręczaj ;) patrzyłaś na orsay albo pretty girl?Bywają tam fajne, w orsay za rejestrację na newsletter jest -25% Jak dla mnie cena kosmos,za swoją ślubną dałam 200 ;)
@biurwa: wiem, wiem, na tych fotkach wszystko ładnie pięknie :/ wydaje mi się, że ta kiecka jest śliczna, co nie zmienia faktu, że nie za 500 aaaa, eh nie wiem gdzie szukać, ale wkurzona jestem, żem ją zobaczyła :D
@aloszkaniechbedzie: ja sie tego zawsze boje.. kupie przez internet sliczna kiecke, a bedzie lezec tak, ze szkoda gadac ;/
stacjonarnie nie robię zakupów, bo nienawidzę, poza tym bardzo ciężko znaleźć sklep z sukienkami, które nie są takim typowym folklorem tiulu "wieś śpiewa i tańczy", a na wesele się nadadzą
potrzebuję 2 sukienek na wesela niestety i będę oscylować wokół takich jak są na lou albo sukienkowo.com
jeszcze będę mirabelki wołać, jak przejdę do konkretów :D i
@aloszkaniechbedzie: ja kupilam w ubieglym roku w AGGI taka fajna, prosta - u gory dopasowana i lekki klosz na dole, byly i z rekawkami i bez ramion, popatrz czy
Miałam ten sam problem z moją sukienką na studniówkę, wymyslilam sobie jak ma wyglądać a nigdzie nie mogłam takiej znaleźć, a żeby dobrze leżała to już w ogóle :( w końcu kupilam materiał, koronkę, poszłam z rysunkiem do krawcowej i bez problemu :) mam idealną sukienkę w którą bez problemu od 3 lat wchodzę, nadal leży świetnie i wydałam na nią ok 180 zł łącznie z materiałem. Interes życia, ubrałam
Jak dla mnie cena kosmos,za swoją ślubną dałam 200 ;)