Aktywne Wpisy
Kroshkar +5
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

wfyokyga +63
Dzień dobry, jako że se mam urodzina, przybyłem z cukierkiami dla was. Można brać po 2, dla wszystkich starczy. Wszystkiego najlepszego dla jego (mnie).
źródło: temp_file3731521872378915545
Pobierz

Mirki jak to jest z zamawianiem telefonu z aliexpress? Rozumiem, że zamawia się tylko od Goldwaya z seller shiping method (gwarancja nie wpadnięcia VATu), czy są jacyś inni zaufani sprzedawcy? O gwarancji mogę zapomnieć?
@edwin20: on nie jest zaufany, co prawda wysyła telefon zamiast cegły ale
polecany sklepy to banggood, gearbest, ibuygou.
@edwin20: ja bym powiedział wręcz odwrotnie, chyba że zależy ci tylko na cenie
A jak jest w ibuygou, gearbest, banggood z VATem? Są jakieś ubezpieczenia od niewpadnięcia VATu?
Ibuygou ubezpieczenie od VAT, jak coś płacisz sklep zwraca
Banggood nie przy wszystkim ale można dobrać
nie zawsze jest dostępna
i giving assisant jedynie, moge ci podrzucic info i refa