@bouncer-traveller: no to co napisalem, widzisz jak @wyindywidualizowanyentuzjasta histeryzuje i to wielokrotnie z rzedu i do mnie tez pisal jakie to wielkie ojejej co oni tam pisza na tej stronie myslac, ze sie przejmę.
@Zgagulec: jeden rabin powie tak, drugi nie, ale zobaczyć wynurzenia jednego twardogłowego prawicowca to jak zobaczyć wszystkich LEWACTWOLEWAKULEWACTWO i tak do usranej śmierci. Co bawi tym bardziej, że przecież inni to lemingi, a oni myślą samodzielnie :)
@Laserade: Właśnie czytam sobie dyskusję na dailystormer o tym, że polakom mentalnie bliżej do dzikich mongołów niż cywilizacji zachodu i nie powinni być zaliczani do rasy białej xD
Brawo za wykopanie tego na główną i jeszcze bronienie tego portalu, kisnę niemiłosiernie.
@a4z4a4 no tak bo dziesiatki akcji na rzecz chorych czy cos to juz olewka. Gruoa pajacow wykopuje gowno artykul i grupa pajacow Twojego pokroju generalizuje mirkow. Idz stad XD
@Klepajro: a czy ja gdzieś piszę, że tu są sami tacy ludzie? Dużo, może nawet większość jest w porządku, ale to nie zmienia faktu, że jest tu bardzo duża grupa o poglądach, nazwijmy, mocno kontrowersyjnych i to ta grupa jest najbardziej aktywna i to ona w dużej mierze kształtuje polityczny krajobraz wykopu. Chyba nie jest to tak trudno zrozumieć, że nie piszę o wszystkich. Zrozumiało conajmniej 140 plusujących mnie osób,
@Laserade: obozy śmierci powinny się nazywać "polskie" bo są w Polsce :) A nakazywanie międzynarodowych kar na media za użycie poprawnego terminu to j-----e wolności słowa.
@Naxster: uprawiasz gimnastykę jak tylko się da, żeby wygiąć to co mówię.
Napisałem wyraźnie lewaku, w debacie naukowej można tak powiedzieć, jeśli ktoś by zwątpił i trzeba mu było wyjaśnić. Czym innym jest mówienie z premedytacją w celu przeinaczania historii.
A w obozach noszono taką śmieszną gwiazdkę, nie były one przypadkiem żydowskie hurr
@Moderacja @m__b @a__s zdejmijcie to bo aż wstyd.
#neuropa #bekaznarodowcow #bekazprawakow #rakcontent #bekazpodludzi #ciekawostki #wykop #patologiazewsi #moderacjacontent #polityka
Brawo za wykopanie tego na główną i jeszcze bronienie tego portalu, kisnę niemiłosiernie.
Podaj link, chętnie poczytam.
@QuantumMechanist:
Ej, a jak mam adresować lewaków, co ? I ostracyzm tez sie pojawia, JAK BRAKUJE ARGUMENTÓW.
Napisałem wyraźnie lewaku, w debacie naukowej można tak powiedzieć, jeśli ktoś by zwątpił i trzeba mu było wyjaśnić.
Czym innym jest mówienie z premedytacją w celu przeinaczania historii.
A w obozach noszono taką śmieszną gwiazdkę, nie były one przypadkiem żydowskie hurr
Dobrze, ze twoja rasa nie pozwala na zycie takich ludzi!
@saakaszi: Uuuuu, kolejny paranoix. Zwycięstwo jedynego słusznego prezydenta przyprawiło lewactwo o c-----e mózgu :]
http://www.wykop.pl/wpis/22327053/glownacontent-moderacjacontent-moderacja-neuropa-l/80436641/#comment-80436641
wlasciwie na glowna mozna wykopac wszystko co ma w tytule jakąś tezę na którą wykopki za wszelką cenę chcą znaleźć potwierdzenie