Wpis z mikrobloga

Cześć Mireczki, polecicie jakieś fajne MMORPG z action modem? Fajnie by było gdyby nie było mangowego klimatu i dodatkowym plusem byłby dla mnie duży wybór ras. Guild Wars 2 łapie się do mojego opisu? Bo coś słyszałem, że bez dodatku nie opłaca się grać. #mmorpg #guildwars2 #mmo #gry
  • 10
@Grucha94: Moim zdaniem gw2 ma dość specyficzny system walki bardziej dynamiczny od WoWa, ale mniej od np. Blade&Soul. Imho gw2 to najlepsze mmorpg jeśli chodzi o model f2p, bo pomijając brak dostępu do rzeczy z dodatku, to wszystko inne można spokojnie zdobyć. Myślę że warto dać gierce szanse, ale jestem fanbojem który przegrał w to ponad 2k godzin, więc moja ocena nie jest zbytnio obiektywna ¯_(ツ)_/¯
bez dodatku nie opłaca sie grać

@Grucha94: @Psylocyby30: jeśli nigdy nie grał w GW2 to po #!$%@? ma kupować od razu dodatek? Bez niego też można spokojnie grać, a już na pewno będzie mógł sprawdzić czy mu się gra spodoba czy nie. Ogólnie Grucha pobieraj grę, jest F2P więc możesz obczaić czy jest OK i wtedy ew. kupisz dodatek.
@Grucha94: @frikuu: Ma w 100% racje. Nie potrzeba dodatku żeby cieszyć się grą.

Ale gdybyś chciał rozważyć kupno dodatku to jakoś do wtorku-środy jest on do kupienia za 20$ (już ktoś pisał o tej promocji w tagu - rozejrzyj sie)
@orfan: z ciekawości po jakim czasie (zakładając, że gram casualowo)? :P kupiłem podstawke i dodatek i gram od kilku dni i na ten moment jestem zafascynowany grą, mechanikami i community :D
@herbi: cholera wie xD jeśli będziesz robił wszystkie puzzle, odkrywał całe mapy, potem dungi, pvp, alty to masz sporo przed sobą. ja gram od bety, więc gra już dawno mi się przejadła