Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki co myślicie o spotykaniu się z 2 lata starszym rozowympaskiem (ja 26lv, ona 28)? W podświadomości ciągle mam wryte że dziewczyna powinna być młodsza od faceta i strasznie mnie to męczy. Dobrze się dogadujemy, nie wygląda na tyle. Ona chciałby rozwinąć tę znajomość a mnie ciągle to męczy. Czy to normalne? To jest chyba porównywalne z tym jak mieć niższego faceta z punktu #rozowychpaskow.

Są tu jakieś #rozowepaski które mają młodszego faceta?
#zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dorotka-wu
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: skoro dobrze się dogadujecie,to co za problem? Poza tym 2 lata to naprawdę niewielka różnica,więc taki związek jest jak najbardziej normalny. Niby jestes młodszy,ale wiek z automatu nie definiuje Cię jako mniej 'męskiego' czy co tam sobie myślisz. Powodzenia
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: 1-2 lata to naprawdę pikuś. 5-10 lat to bym się jeszcze zastanowił, ponieważ gdy ja bym miał 30, to ona była by co prawda niezłym (być może) MILFem, ale dookoła goniło by tyle pięknych 20-stek które mogły by być jej córkami...
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Czytałem gdzieś, że kobieta powinna być starsza w związku, gdyż mężczyźni szybciej umierają na starość i potem większość kobiet zostaje wdowami ( ͡º ͜ʖ͡º) Stereotyp o starszym facecie zatarł się już dekadę temu i szybko się od tego odchodzi. 1-2 lata to żaden problem.
  • Odpowiedz
Mój mąż jest młodszy o 1,5 roku i jest to wręcz niezauważalna różnica. Ciężej było jak zaczynaliśmy chodzić ze sobą, bo wtedy on był jeszcze niepełnoletni ;P Czasem mogę też z niego poheheszkować, bo chodził do gimbazy, a ja nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
MikroblogowaFranca: Jestem różowy pasek mam faceta dwa lata od siebie mlodszego mam 27 lat. I wiesz co na początku jak się spotykalismy to ja bardziej się zastanawialam czy to dobrze ze młodszy. zawsze miałam starszych. Ale z perspektywy czasu widzę że on jest dla mnie idealny.a ci starsi zachowywali sie jakby byli duuzo mlodsi, niedojrzali. To nie jest jakas ogromna roznica a jestesmy ze soba już ponad 3 lata dokladnie za
  • Odpowiedz
GwiezdnaRozowypasek: No ja też jestem dziewczyną, która zawsze była w związkach albo z rówieśnikami albo ze starszymi i dopiero ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na tych młodszych, bo właściwie to czemu nie. I powiem Ci, że teraz na pewno będę szukać młodszego faceta, kręci mnie to. Nie oszukujmy się, ale wiek w dzisiejszych czasach w ogóle nie świadczy o czyjejś dojrzałości czy też nie. Zaryzykowałabym nawet stwierdzeniem, że w moim otoczeniu to
  • Odpowiedz