Aktywne Wpisy
Polecam apke Too Good to Go. Za ten zestaw zapłaciłem 4£ #uk
norbert_heniu +177
Zajebiste urodziny, dzień jak co dzień czyli sam. Kończę dziś 28 lat.
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
Jak o tym pomyśle, że nie daleko do 30 to chce mi się tak płakać, bo w końcu nic w swoim życiu nie osiągnąłem. Kolejne w samotności, sam kompletnie. Nie mam przyjaciół, znajomych. Depresja na pełniej #!$%@? wjeżdża na banie leczona od września i w tym dwie próby samobójcze. Nikt oprócz psychologa i psychiatry nie pytał się jak się mam,
Zaczynam dzisiaj regularne wizyty na siłce i nie wiem, a Internety mają rozbieżne opinie.
#mikrokoksy #silownia #trening
@Trapezoedr: @qwertypiotr: zależy mi przede wszystkim na zrzuceniu brzucha, a więc kardio.
Żeby gubic tłuszcz potrzebujesz deficytu kalorycznego. Czy osiagasz go treningiem siłowym, cardio i dietą, czy samym siłowym i dietą, czy samym kardio i dietą, albo czy samą dietą - to nie ma znaczenia. Organizm dostaje mniej jedzenia niż potrzebuje więc chudnie.
Nie zaleca się treningu kardio więcej niż 2-3 razy w tygodniu po 30-40 minut. Problem z cardio jest taki, że organizm szybko
Problem mam taki, że z uwagi na wzmożone ciśnienie w gałkach ocznych mam ograniczone pole manewru przy ćwiczeniach siłowych, tak przynajmniej powiedziała mi okulistka.