Aktywne Wpisy
Teuvo +28
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
kiszony_Pomidor +13
Eeeeh nie wiem co juz robic (╯︵╰,)
Level 19. Zaczalem chodzic na #prawojazdy w trybie przyspieszonym (15h teorii i 30h jazdy za 1500zl + 200zl badania lekarskie) w polowie kwietnia 2016, egzamin wewnetrzny pisemny zdalem za 1 razem. Egzamin panstwowy teoretyczny mialem w polowie sierpnia i od sierpnia nadal chodz na...egzamin praktyczny. W srode mam 10 podejscie ( ͡° ʖ̯ ͡°). Zawsze jakies glupie bledy albo egzaminator sie doczepi...na drodze sobie dobrze radze bo jezdzilem z tata. Luk na placu egzaminacyjnym robie bezblednie ale jednak na miescie zawsze cos sie przytrafi (╯︵╰,) ⫵gdansk here. Najgorsze ze znajomy zaczynal we wrzesniu a w grudniu juz mial prawko w reku ( ͡° ʖ̯ ͡°). Rodzice mysla ze specjalnie oblewam chodz to jest nie prawda bo chce zdac ale zawsze jakis drobny blad :( "TWOJ BRAT ZDAL ZA 2 RAZEM A TY ILE CHCESZ ROBIC?! EIESZ ILR JUZ PIENIEDZY NA CIEBIE WYDALISMY?!" :/
Mowilem ze moze zrobie sobie przerwe, przeciez teoria jest wazna 5lat ale stanowczo nie i ciagle musze isc i plac...bo jak to tak przerwac praw jazdy?! ( ͡° ʖ̯ ͡°)
⫵trojmiasto #prawojazdy #oswiadczenie #gorzkiezale
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: xadereq
Pierwsze jest do wyuczenia, na drugie i trzecie nie masz wpływu, zatem skup się na czwartym. Jeśli egzaminator widzi, że jesteś zestresowany i reagujesz zbyt nerwowo to będzie bardziej skłonny do czepiania się drobnostek. Z kolei jeśli jeździsz pewnie i spokojnie to nawet robiąc 2-3 błędy w trakcie egzaminu powinieneś
Jakie błędy np?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie ma szans być dobrze przygotowanym i tyle razy zdawać. Po prostu się nie da. Czy OSK przeprowadzał w ogóle egzamin wewnętrzny? Bo jeśli nie to złamał znów przepisy, a jeśli tak to jakim cudem podpisali Ci dokumenty, kiedy
Wolam:
@Buttsex
@