Aktywne Wpisy
Angmac +522
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +455
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Wszystko wskazuje na to, że pod rządami Donalda Trumpa biznesy Muska będą rozkwitały jeszcze bardziej niż wcześniej. Prawdopodobny podatek na węgiel to tylko początek. Chodzą słuchy, że Trump chce mieć coś w stylu Apollo podczas swojej prezydentury. Elon Musk planuje lądowanie na Marsie w roku 2024 i gdyby Trump wygrał drugą kadencję to akurat by się załapał na lądowanie na czerwonej planecie. Wystarczy tylko anulować załogowy program SLS+Orion co ponoć planuje zrobić nowy prezydent. Pieniądze natomiast przeznaczyć komuś innemu. Ciekawe jak skorzysta z tego wszystkiego nowa firma Elona Muska zajmująca się kopaniem tuneli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Elon Musk: Jestem głosem rozsądku Donalda J. Trumpa
#tesla #elonmusk #spacex #trump #usa #mikroreklama
@laVey: dlaczego?
@jack-lumberjack: nie podoba mi się jego polityka i tyle,co tu wyjaśniać
@OCISLY: Zakop za popieranie złodziejstwa.
@laVey: Z ciekawości pytam, co konkretnie w jego polityce Ci się nie podoba? Pytam bo chciałbym wykluczyć ewentualność, że nie lubisz go bo... nie :)
NASA to przede wszystkim badanie Układy Słonecznego a o to nie ma co się martwić, że nie będą mieli pieniędzy
http://weglowy.blogspot.com/2017/01/czy-proznosc-trumpa-zabierze-nas-na.html
@OCISLY: Oby go wprowadzono, ale pożyjemy, zobaczymy.
OCISLY - Of Course I Still Love You (Marmac 304) – “Oczywiście, że wciąż cię kocham” – Pseudonim barki ustawianej na Atlantyku, służącej jako lądowisko dla pierwszego stopnia rakiety. Następca JRTI.
SLS - Space Launch System heavy-lift
Jestem botem
Sama zaczęłaś, lol
Nie tylko jego biznesy będą rozkwitały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OCISLY: A co jest nie tak z tym programem?