Wpis z mikrobloga

To lista osób, które dzisiejszej nocy opublikowały lub zaplusowały pedofilskie treści:

@plackarz @BigFred @Cappuccinos @Znowu_sie_czepiasz @oleks @zolw22 @Geron @aleco @tony_soprano @CHVRCHES @PedroLeon @Stawski @nemesis81 @Bardzo_Wsciekla_Mebloscianka @zdupydomordyzaur @Boratt, @miczi92 @depOO @wHiteee @PIetwa @Oxy_Carbo @nihon @pstjepan @Fauler

Złamaliście regulamin serwisu i przede wszystkim polskie prawo. Wasza przygoda z Wykopem skończona, wyjaśnienia pozostawcie dla policji.

#wykop #moderacjacontent #tangodown #pedofilia
  • 725
  • Odpowiedz
@Moderacja: a jak dostanę plusy za wpis "Moderacja nie do końca ogarnia" a po 5 minutach wyedytuje na "śmierć Jakiejś Grupie Etnicznej" to też pójdzie zgłoszenie? Macie historie edycji wpisów i dokładne czasy dania plusa?
  • Odpowiedz
@Moderacja: plusowanie xD proponuję zbanować wszystkich którzy wtedy byli zalogowani, bo przecież te zdjęcia mogły wylądować w ich cache a więc posiadanie xD
  • Odpowiedz
@brylant_brylant: Za co siedzisz? za plusowanie na mirko xD
@Moderacja: Po raz kolejny robicie samowolke w banowaniu według waszego widzi mi się. Gdzie w regulaminie jest coś o banowaniu za dawanie plusów? Wielokrotnie plusowałem paste o serwerowni oraz nagie zdjęcia waszej koleżanki a mimo to bana nie dostałem. No więc jak to jest? są bany za plusy czy nie? Może byście przestrzegali regulaminu?
  • Odpowiedz
  • 13
@Moderacja

napisz bota pulsujący wpisy na portalu że śmiesznymi obrazkami

działa

ludzie bez atencji się cieszą że dostają plusy

dostań wezwanie z psiarskich bo zagoń

zero profitu
  • Odpowiedz
Nie podoba mi się ta akcja. Za głupiego plusa @Moderacja nabrudzi tym ludziom w papierach na całe życie, gdyż nadużycia seksualne nigdy nie wygasają. Jakie są tryby machiny prawnej w Polsce dobrze wiemy, kto raz zostanie w nie wrzucony nawet niesłusznie, łatwo się nie wydostanie a często uda się takiego człowieka zmielić i zniszczyć.

Takie osoby nie mogą zostać lekarzami, policjantami oraz mają utrudniony lub uniemożliwiony dostęp do wielu zawodów.
Nie ma
  • Odpowiedz
@Moderacja: Rozumiem, że jeśli hehe ktoś zapostuje post niezgodny z regulaminem, który będzie mieć +200 plusów i zostanie za niego zbanowany, to moje zgłoszenie 200 plusujących osób zostanie rozpatrzone pozytywnie i osoby dostaną bana?
  • Odpowiedz
@Moderacja: Jeszcze jedno. Jeśli to ten sam pedofil, który siedzi i wrzuca karalne zdjęcia od ponad roku, a wy nic od tamtego czasu nie zrobiliście, to i wy powinniście zostać podciągnięci do odpowiedzialności karnej za utajnienie treści karalnej, wszak sam perm to za mało.
  • Odpowiedz