Aktywne Wpisy
WielkiNos +167
Masz dogofobię i boisz się psów? Jesteś nienormalny. Dlaczego psiarz z pitbulem bez kagańca w pociągu ma się do ciebie dostosowywać?
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
donttalktome +415
Mówię do koleżanki z pracy ile pisowcy #!$%@? pieniędzy przez Red is Bad, a ta mi odpowiada "no i co, ci będą robić to samo". Normalnie tylko podejść i #!$%@?ć lepę w pysk.
#sejm #polityka #bekazpisu #bekazpodludzi
#sejm #polityka #bekazpisu #bekazpodludzi
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ja w zeszły piątek byłem na oddziale. Dostałem jak większość w wierzch dłoni :)
@deryt: to już chyba wole w łokieć ;d
Za to faktycznie jeśli chodzi np. o pobieranie krwi z dołu łokciowego to jest to okolica na kończynie gornej uważana za dość bezpieczną.
Gorsze pod kątem powikłań są nieumiejętnie zrobione zastrzyki.
@Wjolka: Co mogą spowodować poza zakażeniem czy zatorem powietrza?
Zależy od rodzaju substancji ktora jest podawana, typu zastrzyku i wielu innych. Podskórne razcej nie są problemem. Co do dożylnych - zator z powietrza to raczej nie jest częste powikłanie. Poza tym musi to być często większa