Aktywne Wpisy
Lukardio +115
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
dziobnij2 +603
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Z PEWNOŚCIĄ PANIE PREZESIE.
Dodam, że ta wspaniała nagroda przyznawana jest przez jakże wspaniały magazyn wSieci, jak widać po braciach przychlastach, udających dziennikarzy xD #polityka
Po drugie Karnowscy to ostatnie szuje i dziennikarzami są tylko z nazwy, bo wyjątkowo marni z nich dziennikarze. I
Karnowscy zaś to notoryczne hieny dziennikarskie, nie raczące nawet prostować podawanych przez siebie błędnych informacji. I to akurat fakt.
nie jest, co dobitnie widać po zagłuszających się nawzajem manifestacjach jednej i drugiej strony, kiedy to tylko jedną stronę próbuje się pociągnąć do odpowiedzialności.
- Prezydent radzi się w niemal każdej sprawie Jarosława, zmienia ton, kiedy on tego wymaga - fakt;
- Prokurator Generalny został znów połączony z urzędem Ministra Sprawiedliwości, który jest podległy Premier Szydło, która to jest w 100% podległa Jarosławowi - fakt;
- PiS przegłosowało wybór nowych sędziów Trybunału, chociaż byli na te same miejsca wybrani wcześniej inni, co zostało potwierdzone bezpośrednio w wyroku Trybunału Konstytucyjnego.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
dobrze że mamy jarosława cołwieka wolności bo byśmy skończyli z milijonami emigrantów jak Litwa, Łotwa, Estonia, Czechy, Słowacja i inne graje będące wówczas w podobnej sytuacji jak my...
@PrzemekMistrz:
To było przegłosowywane jako zobowiązanie wszystkich krajów członkowskich UE, ja zupełnie nie widzę w tym problemu. To nie jest tak, że ktoś nam coś narzucił, ale jeśli to odrzucamy, to niech się potem nie dziwimy, że jesteśmy pomijani przy każdej możliwej okazji.
@4tek: i potwierdza to chociażby wprowadzona przez PiS ustawa inwigilacyjna, dzięki, której jeśli do 1 lutego nie zarejestrujesz swojego numeru telefonu to zostanie on wyłączony, tak?