Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki, pełno tu #niebieskiepaski twierdzące, że jeżeli dziewczyna prześpi się z dużą ilością chłopaków to bardzo niedobrze. Ale skąd wiecie z iloma się przespała tak naprawdę? Mnie nigdy żaden chłopak z którym się spotykałam nie zapytał ilu miałam partnerów przed nim. Wy pytacie od razu? Po tygodniu/miesiącu?
A jak było u was inne #rozowepaski ?

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #seks

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 15
@AnonimoweMirkoWyznania: wiele osob twierdzi, ze nieistotne jest to ile mialo sie partnerow seksualnych ... w koncy liczy sie "tu i teraz". Ja sie z tym nie zgadzam poniewaz to wlasnie przeszlosc uksztaltowala potencjalnego partnera na to kim jest dzisiaj. Bo to wlasnie przeszlosc pokazuje jakich wyborow ktos dokonywal i jakie tego byly skutki. Bo to jak ktos by traktowany wczesniej i to co przezyl bedzie zawsze rzutowalo na to jak ktos
@AnonimoweMirkoWyznania: od wypytywania o byłych partnerów krótka droga do niepotrzebnej zazdrości. Lepiej sobie (i partnerce) tego oszczędzić. Zresztą co? Jak facet dogaduje się z laską jak z nikim innym, to po dowiedzeniu się, że miała przed nim 10 bolców zerwie związek, bo jego miłość jest niby szmatą? Jeśli tak zrobi - jest idiotą. Jeśli nie - istnieje ryzyko, że ziarno chorej zazdrości zostanie zasiane. Nieświadomość czasem jest lepsza.