Wpis z mikrobloga

Czy jest sens spotykać się z dziewczyną która jest zajęta ale ma kryzys w związku? Czy lepiej od razu powiedzieć, że jak chce się spotykać w relacjach więcej niż friendzone to niech najpierw skończy jedno? xD

#pytanie #stulejacontent #podrywajzwykopem
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bones1909 nie. Poprostu nie robię innym tego czego nie chciałbym samemu przeżyć. Płeć nie ma znaczenia, bo równie dobrze nie odbijalbym bi laski od jej dziewczyny. Ta zasada dziala na wszystko. Lepiej mi się żyje gdy nie robię ludzia świństw
  • Odpowiedz
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Niestety, ludzie wierzący w takie głupoty jak męska solidarność, karma itp. najczęściej przegrywają swoje życie, bo zamiast inwestować we własne szczęście martwią się szczęściem innych, zazwyczaj kosztem swojego.
@nofink: Twoje prawo natomiast odpowiedź na twój ostatni post jest powyżej.
  • Odpowiedz
@odyn88: Nie słuchaj krzykaczy wyżej. Czas leci, ludzie się wiążą i roztają. Mi również kiedyś odbito dziewczynę. Tez uważałem to za s-----------o. Bolało kilka tygodni zanim uwiadomiłem obie w jak bardzo toksycznym związku się znajdowałem z dziewczyna mocno niedojrzała manipulatora. Nie potrafiłem tego dostrzec bo bylem zaślepiony. Cale to zerwanie to było dla mnie wybawienie (z obecnej perspektywy) Jeżeli dostrzegasz ze podobasz sie dziewczynie, a ona Tobie to jasne, próbuj.
  • Odpowiedz
@odyn88: jak chcesz budowac zwiazek, to pamiętaj, że jak ona zdradzała z tobą, to kiedyś zdradzi i ciebie. jak chcesz tylko poruchac to nie twój problem tylko jej
  • Odpowiedz
90% kobiet skacze ze związku w związek, a wy mu trujecie że niby teraz to inne są.jak się kobieta rozstaje z tobą to zwykle ma juz innego zaklepanego:) a jesli nie to bardzo szybko po tobie:) jakby kobiety podejmowały decyzje to by były mężczyznami, a że nie wymaga się tego od nich to czekają aż któryś się za nie weźmie jak są jeszcze w związku i wszystkie boją konsekwencji:)

@Ambiwalentnik:
  • Odpowiedz
  • 0
@Dyktus dlaczego tak uważasz ? Jeżeli jest w toksycznym związku a z Tobą jej dobrze to dlaczego miałbyś się z nią nie spotkać :)?
  • Odpowiedz
@odyn88: wszystko zależy jak bardzo jesteś "twardy" i jak się będziesz tym przejmował . Jeśli będziesz potrafił olać tego faceta i jak wyszystko wyjdzie i będzie afera powiesz nara i zostawisz to wszystko za sobą to idz się bawić bo takie łaski bardzo łatwo zaciągnąć do lozka
  • Odpowiedz
@odyn88: kryzys należy przegadać. Ale należy to robić tak, by problemy zażegnać,robić wszystko, by jednak do siebie wrócili. Ale jeśli problem jest nierozwiązywalny - wtedy namawiać, by zakończyła to, co trwa. Pamiętaj, że nie wszystko ci powie, inaczej zinterpretuje fakty, czyli jak to kobieta: wyciągnie najgorsze wnioski.
  • Odpowiedz