Wpis z mikrobloga

Czy jest sens spotykać się z dziewczyną która jest zajęta ale ma kryzys w związku? Czy lepiej od razu powiedzieć, że jak chce się spotykać w relacjach więcej niż friendzone to niech najpierw skończy jedno? xD

#pytanie #stulejacontent #podrywajzwykopem
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@odyn88: zależy czy masz sumienie i moralność. jak nie masz to się pakuj. no i zależy czy szukasz do bolcowania czy na całe życie. bo jak to drugie to nigdy nie bierz takiej która zdradza (nawet z tobą)
  • Odpowiedz
jak Ci sąsiad będzie zarywał żonę to pewnie mu pogratulujesz ?

@Shmit: jeśli uda mu się wyrwać i mnie o tym powiadomi, to ja bym podziękował, za uświadomienie mi, że moja żona jest szmatą.
  • Odpowiedz
@odyn88: Jak chcesz to idź z nią, jak nie to nie. Bądź świadom konsekwencji, jakie możesz ponieść.
Pamiętaj, że nie masz z nią szansy na szczerość, skoro jednego już chce zdradzać to i ciebie to może spotkać i ta myśl zawsze będzie ci i jej ciążyć i zatruwać waszą relację.
  • Odpowiedz
@Dyktus: >@odyn88 dla mnie ktoś kto spotyka się z taką kobietą to najgorsza piz*** bez honoru. Nie odbija się zajętych kobiet i nie wbija się komuś w związek. Panowie szanujmy siebie na wzajem.

Akurat odyn88 może robić przysługę gościowi. Bierze sobie na łeb c-----ą dziewczynę, która swojemu niedoszłemu byłemu okazuje brak szacunku spotykając się z kimś na boku. Dla mnie to już sprawa zamknięta i lepiej dla gościa.

Lepiej być
  • Odpowiedz
@odyn88 dla mnie ktoś kto spotyka się z taką kobietą to najgorsza piz*** bez honoru. Nie odbija się zajętych kobiet i nie wbija się komuś w związek. Panowie szanujmy siebie na wzajem.

@Dyktus: Dlaczego nie? Odbijać można. Inna sprawa czy ją tkniesz jak jeszcze de facto jest w związku z innym czy jednak poczekasz aż puści tamtą gałąź i dopiero wtedy przejdziesz do poważniejszych ruchów. Natomaist jak będziesz ją
  • Odpowiedz
@Dyktus: Uwodzenie zajętej - zgadam się. Ale jak laska, która jest zajęta, sama pakuje ci się na pindola, to jest to problem jej moralności, a nie twojej. Jak nie ty, to inny, szczególnie jeśli jest ładna.
  • Odpowiedz
Można się z tym zgadzać lub nie, ale tekst jest gównianie napisany

@MasterSoundBlaster: nawet jak Ci się nie podoba tekst to przekaz jest prawdziwy. To druga osoba w związku ma być wierna, czy masz ją śledzić 24/7 i bić każdego potencjalnego adoratora? Może po prostu zamknij w klatce, łatwiej pójdzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Nie i potem też nie ma sensj się z nią spotykać. Myślisz, że traktowałaby Cię kiedykolwiek poważnie, skoro była w stanie chodzić z łóżka innego faceta do Twojego?

@Shanny: XD Bo z tym co na poważnie to udaje niedostępną i nie idzie do lozka po nawet 10 spotkaniach, aby pokazac mu ze jest wartosciowa, gra przed nim cnotke niewydymke, a tak naprawde on sie jej nie podoba na tyle by
  • Odpowiedz