Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#zwiazki #seksy
Razem około roku. Dalej zakochani, ale seksu stanowczo za mało. Pomieszkuje u mnie praktycznie przez cały czas. Ja czasami inicjuje dotykam, ale nie staje mu, to takie lekkie dotykanie. Kiedyś to moja ręka sie zbliżała do tego miejsca, a był juz twardy. Czasami mu staje ale i tak dalej nic nie robi. Najlepsze jak ostatnio sie mega wkurzylam na niego, to wieczorem po piciu alkoholu mieliśmy zajebisty s--s. Ja lubię s--s, ale po większej przerwie jakos ciezko mi sie dobierać i właściwie czekam na jego krok. I tak ostatnio robiłam mu loda gdy pracował przy komputerze. Czy rzeczywiście facetowi przestaje juz stawać na jedna partnerke? A inna by przyszła to by ja chędożył cała noc? Faceci sa c-----i, bo ja nadal go pragnę i mi sie nic nie zmieniło. Nawet jak znam jakis przystojnych kolesi, to bym nawet uwagi nie zwróciła. A moj to sie ogląda cały czas, czasami sie śmiejemy z tego, ale zawsze mi przykro. Bo mógłby w tym czasie sie na mnie patrzeć, a potem w domu porządnie wziąć. Chyba nie chce związku jak bedzie to tak wyglądało... Czy sa mężczyźni którzy sa wierni i pragną swojej kobiety tylko?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach