Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
rio574 +79
źródło: scaled_1000050643
Pobierz

Dobra, muszę trochę ponarzekać bo się zagotowałem przez Januszy. Na stronach tego typu ogłaszają się ludzie którzy nie dość że są cholernie roszczeniowi, to proponują takie ceny że rzygać się chcę.
3 propozycje katalogu po 30 stron - spoko, jak chce mieć profesjonalizm "na już" to 50 zł netto * 30 stron * 3 katalogi, to mogę projektować. Profesjonalizm - 3 propozycje katalogów xD pick one.
No i jeszcze Logo marki odzieżowej z księgą znaku, budżet 250 zł. Ktoś chyba naczytał się jakiś blogów "co jest potrzebne do stworzenia marki sukcesu" i chce księgę w cenie buta Timberlanda xDDD
Jak tu się nie w------ć. I tak pewnie przyjdzie jakiś gimb co zrobi zlecenie za 90 zł.
źródło: comment_6Tzeb5RCT03vmP8PddO4gwVWGFJC8nte.jpg
Pobierz