Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam dosc nietypowy problem z moim #niebieskipasek. Co prawda nie ma konta na wykopie ale sporo znajomych juz tak. A wiec jestesmy razem od okolo 2 miesiecy, poznalismy sie na #tinder. Oboje mamy po 28 lat. Na drugim spotkaniu powiedzial mi, ze nigdy wczesniej nikogo nie mial, nigdy nie uprawial #seks. Mnie to osobiscie w ogole nieprzeszkadza. Przeszkadza mi cos innego. Widac, ze brakowalo mu bardzo bliskosci i czulosci bo zawsze gdy sie spotykamy on mnie tak bardzo mocno przytula i potrafi tak sie wtulac bez konca. Jest to slodkie i bardzo to lubie jednak jest to az wrecz lekko przerazajace bo czuje sie jakbym adoptowala 3 letnie dziecko z choroba sieroca. Rozmawialam z nim na ten temat i on twierdzi, ze sprawia mu to przyjemnosc wieksza niz seks, ktory zaczelismy uprawiac pare tygodni temu. Uwaza, ze seks juz mu do niczego nie jest potrzebny bo po takim czasie zatracil poped a potrzebuje uczucia, milosci, ktorej nigdy nie mial od kobiet "ktore go nie chcialy" i robi to tylko ze wzgledu na mnie. Czasami chcialabym, zeby gdy przychodze zlapal mnie mocno, rzucil na lozko i zaczal sie dobierac ale on pierwsze co robi to sie wtula we mnie jak w pluszaka. Myslicie, ze powinnam dac mu czas czy moze pomyslec o seksuologu?

#zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: ludolfina98
  • 176
@AnonimoweMirkoWyznania: Zdaje się że onetowy twór- Depko- analizował taką sytuację, tylko odwrotnie
Wychodzi na to, że ten co się nie chce tyle przytulać, masować itd wykazuje w #!$%@? niedojrzałość psychoseksualną,
Ale z drugiej strony w poradach Depko zawsze to facet wykazuje w #!$%@? niedojrzałość psychoseksulaną.
Także nie wiem.
Rób co uważasz, bo to w końcu Twój tidnerowy misio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RosaLouiseParks: Ta lekkość to intuicja do beznadziejnych spraw. Wydaje mi się, że za bardzo wierzysz w plastyczność 28-latka. Ludzie piszą, że trzeba będzie przechodzić z nim przez wszystkie etapy jak z 15-latkiem. Jakie etapy? Przecież takiego młodego człowieka nie trzeba do niczego namawiać. Tu nie chodzi o jego technikę tylko o energię, której nie posiada. Cierpliwość to piękna cecha, ale tu brzmi trochę okrutnie bo jemu w tym stanie jest dobrze
@AnonimoweMirkoWyznania jeśli po dwóch miesiącach bycia razem wyślesz go do seksuologa, to raczej spowodujesz, że chłopak zamknie się w sobie, bo gdzieś z tyłu glowy bedzie miał poczucie, że coś jest z nim nie tak. Jesteście na zupełnie innych etapach w tych sferach, więc nic dziwnego, że cieszą go rzeczy, które Ty w swoim życiu przerabiałaś już wiele razy, być może z kilkoma partnerami i dawno przestały być dla Ciebie czymś fascynującym.
@anesthetize11: Dla mnie to związek bez przyszłości, wygląda trochę jakby nasza panna 28l, była lekko zdesperowana, bo już samce alfa nie chcą jej jako partnerki, powinna poszukać jakiegoś ja wiem, 35 latka ? a ten chłopak powinien poszukać 18 letniej dziewicy, myślę że taki układ byłby dla tych ludzi najlepszy, bo prędzej czy później mogą wyjść demony przeszłości i się zapyta "ilu miałaś chłopaków i dlaczego tak dużo" ( ͡°
@anesthetize11: Słuchaj, ale to na podstawie intuicji tyle wywnioskowałeś ?
Może dasz mi też następne numery totolotka ?
Wiesz w co NIE wierze ? W plastyczność 50-latka.
Przecież Ty nie masz najmniejszego pojęcia o jego poziomach napięcia seksualnego, nie masz pojęcia czy mu w tym stanie dobrze.
Zastanawia mnie dlaczego za cel postawiłeś sobie przekonanie autorki do swojego punktu widzenia :D
czyli wg Ciebie jak nie rzuca sie na mnie z benizem to jest #!$%@?? Ze tylko ruchacz jest meski a taki, ktory sie tylko przytula nie? Nie masz pojecia o byciu meskim.,

@AnonimoweMirkoWyznania: przecież to właśnie napisałaś, więc ogarnij się, dostrzeż lekką ironię płynącą z mojego komentarza i nie pajacuj.
@AnonimoweMirkoWyznania: mam podobnie z moim niebieskim, tyle że on jednak miał jakieś kobiety w swoim życiu; co mogę Ci doradzić? Przede wszystkim, dziewczyno, ciesz się z tego! On potrzebuje Ciebie, Twojej bliskości, dotyku, bardziej niż umiesz sobie to wyobrazić. Jesteś dla niego nieocenionym cudem, nawet jeśli brzmi to dla Ciebie śmiesznie. Natomiast jeśli go zostawisz, no to będziesz kompletną idiotką. W moich oczach i w oczach, myślę, większości tutaj. Czułość to
@RosaLouiseParks: Zacznijmy od tego, że wierzysz w ludzi bardziej niż ja, według mnie partnerka ma mniejszą siłę sprawczą niż byś chciała.
Przecież pisała, że jemu to nie jest potrzebne i robi to tylko dla niej więc co tu jest niejasne. W tym wypadku Ty przedstawiasz domniemania jakoby jemu mogłoby być źle w tym stanie. Takich danych nie mamy.
Mnie za to zastanawia dlaczego bagatelizujesz jej postrzeganie rzeczy. Jakby nie miała prawa
@AnonimoweMirkoWyznania:

A nie pomyślałaś że przez lata walenia konia obejrzał już tyle materiałów z efuckt, sadola itp. że nie do końca wie na ile może sobie pozwolić z osoba na której mu zależy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na razie bada teren, pokazuje się z "uczuciowej", łagodnej strony. Nie chce wyjść na jakiegoś dewianta, nie ma pewności i doświadczenia. Przytula się do Ciebie żeby pokazać ze nie chodzi