Wpis z mikrobloga

Koleżanka udostępniła poniższe na fb. Nie wiem, co jest bardziej rakogenne: czy to, że o ile dla faceta odwaga to np. uratowanie tonącego psa czy udaremnienie napadu, to wg tego obrazka odwaga dla kobiety to wyjście z domu bez makijażu; czy może bardziej rakogenny jest fakt, że dla zobrazowania tego dennego hasła dokleili zdjęcie laski w makijażu.

Modelowy przykład #logikarozowychpaskow oraz #rakcontent
Pobierz piglet - Koleżanka udostępniła poniższe na fb. Nie wiem, co jest bardziej rakogenne: ...
źródło: comment_mzKpsnz5OmU6pllUcmlGrFx3GMkLjekh.jpg
  • 33
@Ingvarr100th: Ale czy to jest osiągnięcie zasługujące na miano "odwagi"? Rzeczona koleżanka chodzi bez makijażu, sama też znam sporo kobiet, które nie zawsze się malują przed wyjściem z domu. Zresztą, jak jadę w sobotę po zakupy, to też się nie maluję.
@specyfik: @goly8622: Podziwiam fantazję, wciąż są to bardziej brawurowe dowody odwagi niż wymieniony wyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Saute: Pytanie, czy rzeczywiście Różowa
@piglet: A tego to nie wiem, z reguły dostrzegam, gdy się pomalowała. : P

zwłaszcza tej o słowiańskim typie urody - jest efekt wstania po ciężkiej chorobie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Dla mnie to urocze.
@piglet: nie wiem co bardziej rakogenne, czy ten obrazek czy

ile dla faceta odwaga to np. uratowanie tonącego psa czy udaremnienie napadu, to wg tego obrazka odwaga dla kobiety to wyjście z domu bez makijażu;

Rak mocno to co napisałaś xD