Wpis z mikrobloga

@lokibb: Mój sąsiad tam był w tym dniu, zapalony gołębiarz xD szkoda, że te szczury powietrzne mi dach od altanki z-------ą jak je wypuszcza, żeby polatały. Najgorzej latem, śpisz sobie przy otwartym oknem,a tu o 7 rano grugrugurguurgurgurgu rgrgurguurgu i n------a 50 gołębi jak meserszmity w kółko, no dramat.
  • Odpowiedz
@lokibb: oj pamiętam .. kumpel akurat dostał się do szkoły aspirantów straży pożarnej. Ledwo co zaczęli szkolenie i wysłali ich aby pomagali wynosić zwłoki ;/
  • Odpowiedz
@Dziki_Odyniec: w pewnym sensie jest to historia która wiąże się z tą fotografią. Wiem że wykopowi puryści zaraz mnie zjedzą za niepoprawne użycie tagu, ale moim zdaniem pasuje on do tej sytuacji
  • Odpowiedz
@trebeter: chyba nawet prawo sie zmienilo dotyczace odsniezania dachow?

Pamietam ogolnie ze wtedy poczytywalem Kominka. To byl poczatek powaznej blogosfery.
  • Odpowiedz
@lokibb: jakoś tydzień później jechałam na wycieczkę do chorzowskieg planetarium i przejeżdżaliśmy tamtędy - dla 99% większą atrakcją było zobaczenie na żywo tego co w telewizji, niż całe planetarium :p
  • Odpowiedz
@lokibb: dzień czy dwa dni później w moim miescie pan Mietek dostal rozkaz odśnieżania dachu na jednym ze szkolnych budynkow. Niestety podobno spadł i złamał nogę :(
  • Odpowiedz