Wpis z mikrobloga

#pracbaza #dieta #kuchnia #gotujzwykopem

Mirki, takie trochę dziwne pytanie, ale...
W jaki sposób dzielicie posiłki w ciągu dnia?
Z domu wychodzę o 8:30, wracam o 17:30. Jem oczywiście śniadanie przed wyjściem, po powrocie 1 duży posiłek i przeważnie jeden mały. A w pracy różnie, przeważnie jeden większy koło 11:30-12:00 i potem coś mniejszego.
W #pracbaza mam lodówkę i możliwość zgromadzenia dużych ilości jedzenia, ale niestety brak możliwości podgrzania.
Co jecie w pracy? Jak to dzielić żeby nie siedzieć głodnym, a jednocześnie w miarę trzymać odpowiednią ilość kalorii i makrosów w ciągu dnia?
  • 12
@WatchYourBack: Mój plan żywieniowy: zawsze śniadanie w domu ok. 6-6:30, o 10 w pracy 2 owoce lub baton musli, o 12 obiad podgrzewany w mikrofali, o 14 serek wiejski, jogurt itp, po racy o 17 mięso z czymś-tam przeważnie warzywa, i po siłowni białko albo chleb typu vasa. :)
Ważne aby przyzwyczaić organizm że posiłki są zawsze o tej samej porze aby nie gromadziło tłuszczu na zapas, bo nie wie kiedy