Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +3
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +597
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek
2 tygodnie temu zamowilem tuner sat z niemiec do uk. Mimo ze wybralem dpd(bo byla tansza wysylka) sklep wyslal dhl-em. Czekam tydzien i nic... nie dali mi tracking number. Skontaktowalem sie ze sklepem i dostalem tracking number co sie okazalo ze paczka byla od kilku dni w Szawajcarii?!!!?? Jak mozna pomylic kraj destynacji UK ze Szwajcaria? Malo tego przez 3 dni wg tracking number byla proba doreczenia, ktore za drugim razem okazalo sie sukcesem. Jak to mozliwe zachodze w glowe bo sam pracowalem kiedys w sortowni paczek i wiem jak to sie odbywa i trzeba miec talent zeby dostarczac paczke w innym kraju z adresem i kodem pocztowym ktory nie istnieje. Oczywiscie interwencja w sklepie ponowna rozmowa z niemacami po ang. Za kilka godzin dostalem info ze rozmawiali z dhl w niemczech i w szwajcari i to blad w systemie, ktory zostnie naprawiony i paczka zostanie odeslana do UK. Przez te 3 dni DHL nie zrobil nic mimo tego ze sami przynzali sie do bledu i gdybym nie naciskal sklepu nadal bym nic nie wiedzial ale mysle OK(skoro byl to czwartek) pewnie w sobote najpozniej pn dostane paczke pewnie wyslal to teraz next day delivery zeby naprawic swoj blad. Jak bardzo sie pomylilem w swojej ocenie:/ Tracking number nie zmienil sie do niedzieli, do popoludnia. Wskoczylo info, ze paczka jest ponownie w niemczech niby we frankfurcie! Co kuzwa? transport paczki z ch do de zajal przeszlo 4 dni-normalne jaja. Myslalem ze wysla ja bezposrednio z CH do UK ale nie..... Malo tego dzis jest wtorek paczki jak nie ma tak nie ma. Kontaktowalem sie z DHL w UK - umywja rece bo nie ich oddzial wyslal paczke, DHL PL to samo. Do DHL DE nie moge sie dodzwonic z zagranicy bo numer lokalny maja. Dopadlem ich na facebooku i mowie oco mi chodzi info jakie uzyskalem ze przesylka jest na dobrej drodze i w tym tygodniu ja dostane ale ja mialem zapewnienie ze od 3-5 dni ja dostane liczac od czwartku zeszlego tygodnia. Nic na to nie poradzimy-prosze czekac. Malo tego po wpisaniu trackingu mam dodatkowe info w postaci International shipment number, ktory po wpisaniu w google(bo dhl go nie obsluguje) pokazuje mi amerykanska poczte i przesylka na odbrawie we frankfurcie. Kuzwa juz brak mi sil. DHL umywa rece nie polecam tej #!$%@? firmy kurierskiej. Mze ktos ma tam dojscia i jest w stanie mi sprawdzic co sie dzieje z moja przeslka?
#dhl #kurier