Wpis z mikrobloga

Woło mnie wczoraj moj Mateusz do komputera -Pacz tata tu jest tako strona to ci zaloza konto to se bedziesz mogl popisac z glupkami
-Dej mi spokoj nimom czasu na glupoty, nie zawracoj mi dupy #!$%@? mowie mu bo faktycznie mom fuchy rozne pozaczynane, nie wiadomo w co rece wlozyc. Widzita swoj biznes mom, uslugi budowlane ogulnie nie narzekom.
dopiero pozni puscilem se teleekspres i wydumolem ze tu przeca musowo tu inne fachowcy urzedujo to bede pisol do fuszernikow nerwy psul bucom a moze i jakos robutka wpadnie wszystko wezme, jak czeba to i babe obrobie he he he powidzta jeszcze czy za to sie placi? zeby mi jaki rachunek nie przyszedl za tego felsbuka jo jak cos niczego nie podpisywol ale zeby mnie pozni nie ciongali po sondach jak tego co chciol sie nachapac, Rywina zasranego co go buca nagrali. No mateusz zarzeko sie nie cza placic ale un mlody jeszcze plochy zycia nie poznol, zycie mu jeszcze w dupe nie zdazylo dac. powiedzce mi jeszcze tak z ciekawosci, duzo wos tu siedzi na ty stronie? chce wom sie tak? Jeszcze napisze o sobie bo mom chwile. Mieszkom w bolechowicach, tyz smialo mozna podjechac jak o robote. Mom czwurke dzieci, mateusz najstarszy, teroz zrobil kurs spawacza, cura uczy sie za cukiernika, ulozono dziewczyna no i w gimnazjum chlopoka i drugo corke, choduja golymbie i kruliki. ostatnio se kupilem pawiki, to som takie golembie tylko majom ogon jak u pawia ale nie do konca, tyz troche inny jednak. miolem kiedys jeszcze nutrie ale ludzie juz nie chco kupowac. wilczur broni chalpy psisko #!$%@?, passata mom, blacha sie jako tako czymo. no i zone mom Haline ale to szkoda godac. no to dowidzenia pozdrawiam jak cos czeba to pisac lepszy ceny jak u mnie niedostanieta luksusuw tez nie obiecuje ale jak za te cene to inny wom jedynie #!$%@? fuche a piniondze wezmie. cześ

#remontujzwykopem #witamsie #truestory #reklamakreatywna #pasta
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach