Aktywne Wpisy
l4rv4shu +200
siedze se, fajka palke i patrze w dal, spac nie idzie.
tydzien temu moj ziomek trafil do szpitala. znam go pol zycia. taka poczciwina, uczynny, serdeczny, absolutnie bezkonfliktowy. typowa 'swoja morda'.
pisal, ze chyba udar. 3 dni temu w nocy wyslal mi wiadomosc ze zwożą go do stolicy i beda mu cos z glowy wyciagac.
wczoraj bylem u niego, silny, 35 letni gosc poskladany jak kaleka. nie chodzi, ciezko mu sie wypowiedziec
tydzien temu moj ziomek trafil do szpitala. znam go pol zycia. taka poczciwina, uczynny, serdeczny, absolutnie bezkonfliktowy. typowa 'swoja morda'.
pisal, ze chyba udar. 3 dni temu w nocy wyslal mi wiadomosc ze zwożą go do stolicy i beda mu cos z glowy wyciagac.
wczoraj bylem u niego, silny, 35 letni gosc poskladany jak kaleka. nie chodzi, ciezko mu sie wypowiedziec
RicoElectrico +42
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
#zdrowie
Mirasy mam pytanko. Ostatnio wplątałem w mój trening skakanke i dość intensywnie nią nadupcam. Problem pojawił się kiedy podniosłem intensywność a dotyczy on bólu piszczeli na wysokości około 1/3. Ból ten nie jest bólem mięśni wokół kości a niej samej. Szybki przegląd i wychodzi na zapalenie okostnej co po około tygodnia odpoczynku powinno zniknąć. Czy ktoś miał podobny problem? Czy nie #!$%@? się w tańcu i odwiedzić fizjo?
Widzisz, ja nawet jak czasami dla relaksu zrobię 8-10km to wszystko spoko, żadnego bólu. Nie wiem czy to, że na skakance jest większa intensywność czy może coś innego, nie wiem.
@brtk122 tak mam zamiar zrobić ;)
@raczej_nieinaczej całkiem możliwe, na początku 10 minut sprawiało problemy choć kondycję myślę mam jakotako a teraz to panieeee all day all night ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AGMateusz Panowie, jedno pytanie. Robie przerwę, po bólu nie ma śladu i znowu wchodzę na wysokie obroty. Czy organizm się przyzwyczai do takiej intensywności czy znowu odstawka na jakiś czas?
@BeDoEl
Postaram się stopniowo zwiększać intensywność a organizm się może zaadaptuje. Nie chce jej odpuścić, świetne interwaly można ćwiczyć i mnie uspokaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora