Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Nic nie usprawiedliwia twojego s----------a.
hehe paczcie jaka locha XDD ja p------e podstawowka
To co tutaj przedstawiam to stereotyp. A stereotypy, wbrew dziwacznemu ich traktowaniu (chciałoby się hue hue powiedzieć - stereotypowego) są
1. Poświęciłeś czas, żeby znaleźć jakieś kompromitujące zdjęcia i filmy tej dziewczyny.
2. Napisałeś do niej, że znalazłeś te zdjęcia i prawdopodobnie trochę
Tak podsumowując w jednym punkcie, to Pan zielonek chciał pokazać jakim rakiem i karyną jest Martini. Czytając jej wpisy lub komentarze można dostać po prostu raka odbytu.
Btw, nie mam pojęcia czy jej wpisy to rak, czy nie, bo żadnego do tej pory nie widziałam. Po prostu nie wchodzą w gorące. Więc jeśli śledzicie jej aktywność tylko po to, żeby się spuszczać nad tym, jaka ona
Tak samo jak i nikt jej nie stalkuje, bo to w jakim mieście mieszka jest ogólnodostępne xD
Bardzo dobrze, że jej wpisy nie wchodzą do gorących, przynajmniej stężenie raka z dziennej spada.
@s0ma: A co się tutaj odwala? Wyrażamy opinie o karyniarstwie, ba!, nawet zdjęcia z portali społecznościowych masz. Patrząc na przedstawione kryteria, ten wątek jest czymś, po co powstało "życie w społeczeństwie".