Wpis z mikrobloga

@Buraczak: o k---a wez kolego chyba p------y ci sie portale. Ic na kurczaczka i tam szkaluj stujemanie XD
Nic nie usprawiedliwia twojego s----------a.
hehe paczcie jaka locha XDD ja p------e podstawowka
  • Odpowiedz
@Hannahalla: Ja cię nie próbuję obrazić, żeby nie było. Jak pisałem: korelacja między kolorowymi włosami a karyniarstwem nie jest pełna. To znaczy nie wiem, może i jest, ale aby to stwierdzić trzeba by przebadać każdą taką kobietę, więc byłaby to karkołomna do udowodnienia teza, a więc nie zamierzam jej stawiać.

To co tutaj przedstawiam to stereotyp. A stereotypy, wbrew dziwacznemu ich traktowaniu (chciałoby się hue hue powiedzieć - stereotypowego) są
  • Odpowiedz
@Buraczak: o k---a to jest wszystko co masz do powiedzenia? Takie zjeby potrafia tylko powtarzac sentencje o rycerzu niczym pies pawlowa XD Po tym zawsze idzie rozpoznac twardego spierdoksa. Niech sobie wrzuca co chce, zdjecia mordy, d--y i kutasa, co w tym zlego? Co to jest atencja/atencjonowanie sie? Mam wrazenie, ze na skutek deprywacji przegrywy zapomnialy, ze istota zycia w spoleczenstwie jest wymiana mysli, pogladow czy zdjec na portalach spolecznosciowych.
  • Odpowiedz
@Buraczak: Ale przeczytaj jego wpis i przeczytaj mój komentarz i wtedy się wypowiadaj, OK? Odniosłam się do pierwszego zdania, czyli do tego, że OP się dziwi że ta dziewczyna go zczarnolistowała.

Btw, nie mam pojęcia czy jej wpisy to rak, czy nie, bo żadnego do tej pory nie widziałam. Po prostu nie wchodzą w gorące. Więc jeśli śledzicie jej aktywność tylko po to, żeby się spuszczać nad tym, jaka ona
  • Odpowiedz
@Marbarella: Nikt tutaj nie śledzi jej wpisów, bo po co komu rak odbytu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak samo jak i nikt jej nie stalkuje, bo to w jakim mieście mieszka jest ogólnodostępne xD

Bardzo dobrze, że jej wpisy nie wchodzą do gorących, przynajmniej stężenie raka z dziennej spada.
  • Odpowiedz
@Buraczak: A no tak, i linki do jej zdjęć sprzed 6 lat ma podane w opisie profilu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Skoro nikt nie śledzi jej wpisów, to skąd wiesz że są rakowe? Weź już się nie kompromituj.
  • Odpowiedz
Mam wrazenie, ze na skutek deprywacji przegrywy zapomnialy, ze istota zycia w spoleczenstwie jest wymiana mysli, pogladow czy zdjec na portalach spolecznosciowych.

@s0ma: A co się tutaj odwala? Wyrażamy opinie o karyniarstwie, ba!, nawet zdjęcia z portali społecznościowych masz. Patrząc na przedstawione kryteria, ten wątek jest czymś, po co powstało "życie w społeczeństwie".
  • Odpowiedz