Wpis z mikrobloga

Jakie stulejki xd. Laska ma tam dwa filmy w jakims japonskim przebraniu (chyba ze nie widzialem czegos). No co za #!$%@? xd. Beka z was chyba. Serio nie jestem w stanie pojąć po co sie takimi rzeczami zajmujecie? Wtf. Dajcie kobiecie żyć zjeby. I to obrażanie chamskie, no #!$%@? sie serio. Ale to w sumie o was swiadczy jak ktos pamieta takie rzeczy sprzed 6 lat to musi miec pasjonujące życie.
  • Odpowiedz
Wybacz ale nie sledze tych profili bo mam na to #!$%@?. Takze nie wiem o czym mowisz. A nawet jak pokazywala to co Ci do tego? Bedziesz walczyl o moralnosc w internecie xdddd. Jebne z was zaraz. I klasyczny arg o bialym rycerzu, tak bo moze ją zarucham dlatego tak pisze. Ey Lady zadnego lodzika ani nic, znowu friendzone :/
  • Odpowiedz
@nastynas: O, kolejny zjeb na czarno xD

Szkoda, że nie widziałeś niektórych wpisów Martini albo komentarzy, wtedy byś zmienił zdanie co do jej osoby xD

Zwykły rak i karyna, pozdrawiam cieplutko
  • Odpowiedz
@Hannahalla: Zanim się zaczniesz uruchamiać pragnę zaznaczyć, że napisałem tylko tyle, że karyny same się oznaczają kolorowymi włosami, co nie znaczy, że każda z kolorowymi włosami to karyna.

Co nie zmienia też faktu, że zdrowy odruch bezwarunkowy każde omijać kolorowe włosy szerokim łukiem w obawie przed zarażeniem chorobą weneryczną.
  • Odpowiedz