@Re-volt: tym razem zaopatrzam się w cytuliny i inne podobne gówna. W kwestii białka bp nie ma dla mnie równych (chociaż widziałem, że bardzo mocno podnieśli ceny ( ͡°ʖ̯͡°) )
@Re-volt: Zapasy na pół roku, spoko. Ale co dalej aj się pytam?! Nadzieje mam, że zrobią promo na -25% i z kodem polecającym da się uzyskać cenę 30,8zł/kg co już jest ok.
@m____k: wez pod uwage 2 rzeczy. kod -50zl na drugie zamowienie oraz ceny wpc w Polsce. 2,25kg hitecha to 95zl.
Bulkpowders: 2kg - 110zl Na wyprzedazy zawsze jest -20%, czyli daje to 88zl. Moje -25% i mamy juz 66zl za 2kg. Przy takim zamowieniu kolejny kilogram wpc mamy za darmo. Wraz z wysylkami za 98zl mamy 3kg pysznego wpc z bulkpowders ( ͡°͜ʖ͡°) Wiem,
#mikrokoksy
Nadzieje mam, że zrobią promo na -25% i z kodem polecającym da się uzyskać cenę 30,8zł/kg co już jest ok.
Bulkpowders: 2kg - 110zl
Na wyprzedazy zawsze jest -20%, czyli daje to 88zl. Moje -25% i mamy juz 66zl za 2kg. Przy takim zamowieniu kolejny kilogram wpc mamy za darmo. Wraz z wysylkami za 98zl mamy 3kg pysznego wpc z bulkpowders ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiem,