Wpis z mikrobloga

#bekazprawakow ktorzy maja #boldupy za finał miss w #helsinki
Prawdziwa #lewica uważa wybory miss za uwłaczający godność człowieka prostacki rytuał przypominający aukcję klaczy rozrodczych i sprowadzający kobiety do roli ładnych przedmiotów.

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@frikuu: Nieprawda.
Masz rasistowsko skrzywione, eurocentryczne poczucie estetyki. :D
Bo nawet jak nie przeszkadza ci kolor skóry to wymagasz proporcji jak u białej kobiety.
  • Odpowiedz
Bo nawet jak nie przeszkadza ci kolor skóry to wymagasz proporcji jak u białej kobiety.

@graf_zero: są czarne kobiety, które są z milion razy bardziej atrakcyjne niż ta Miss Helsinek, więc nie wydaje mi się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@frikuu: Oczywiście że są. Ale generalnie mają fizyczne cechy podobne do kobiet białych typu północnego.
czyli pociągłe twarze, długie nosy itp itd.

Więc gdyby posunąć się dalej w politycznej poprawności to nadal można zarzucić akceptujesz tylko cechy fizyczne bliskie twoje białej rasie.

Zaś mis helsinek prezentuje cechy fizyczne charakteryzujące niektóre społeczności Afryki. Tolerancja wymaga aby ten typu urody również ci się podobał, inaczej jesteś rasista :D :D
  • Odpowiedz
Tolerancja wymaga aby ten typu urody również ci się podobał, inaczej jesteś rasista :D :D

@graf_zero: no i masz rację, tylko że kanon piękna dla większości facetów wygląda zupełnie inaczej niż ten, który preferują lewaki z komisji wybierającej Miss Helsinek. Oczywiście, że twarz tej pani nie ma w sobie krzty europejskich rys i układu kostnego itd., ale jeśli już robić takie wybory to na równych warunkach. Nie mam nic przeciwko
  • Odpowiedz
@frikuu: To prawda.

Ale generalnie jest jak w tym dowcipie o miss universe.
Wszechświat jest nieskończony a w miss universe wygrywają same ziemianki.

Jury jest zawsze idealnie stronnicze. Niezależnie od tego którą kobietę by wybrali.
  • Odpowiedz
@bajbuss: A w sumie nudzi mi się. Skąd wiesz, że klacze rozpłodowe nie mają wolnej woli? I z własnej wolnej woli nie podążają za marchewką na pokazie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz