Cejrowski znowu błyszczy. W Polsce pisze się, że zatrzymano obcokrajowców, zamiast napisać islamistów z Algierii, Tunezji i Maroka, zamiast napisać arabów, zamordowali Polaka. Zabili Polaka na terenie Polski. Ja chcę stygmatyzować, nie przyjechał do Polski i nie powiesił sobie Matki Bożej Częstochowskiej na ścianie, nie ucywilizował się w Polsce w kierunku naszej kultury, tylko przywozi nam kompletnie obcą kulturę, wpycha nam na siłę. Kim jest ten facet? Jak są arabskie napisy w kebabie, to ja nie wiem, kim jest ten facet. On przyjechał ze swoją kulturą, to jest niebezpieczne, ta kultura się radykalizuje #cejrowski #neuropa #4konserwy
@Papilon: W piątej minucie mówi, że w trakcie sylwestra w Berlinie ustawiono betonowe bloki na ulicach, a w Nowym Yorku zablokowano ulice piaskarkami, co jest prostsze i szybsze. Otóż byłem w sylwestra w Nowym Yorku i nie było tam żadnych piaskarek i śmieciarek, a zwykle metalowe barierki, co on w ogóle p------i?!
W wieku 30 lat odkryłem dwie rzeczy. Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również. Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡°͜ʖ͡°)
W Polsce pisze się, że zatrzymano obcokrajowców, zamiast napisać islamistów z Algierii, Tunezji i Maroka, zamiast napisać arabów, zamordowali Polaka. Zabili Polaka na terenie Polski. Ja chcę stygmatyzować, nie przyjechał do Polski i nie powiesił sobie Matki Bożej Częstochowskiej na ścianie, nie ucywilizował się w Polsce w kierunku naszej kultury, tylko przywozi nam kompletnie obcą kulturę, wpycha nam na siłę. Kim jest ten facet? Jak są arabskie napisy w kebabie, to ja nie wiem, kim jest ten facet. On przyjechał ze swoją kulturą, to jest niebezpieczne, ta kultura się radykalizuje
#cejrowski #neuropa #4konserwy
@Papilon: To tak jakby zagraniczne media pisały o Polakach
Otóż byłem w sylwestra w Nowym Yorku i nie było tam żadnych piaskarek i śmieciarek, a zwykle metalowe barierki, co on w ogóle p------i?!
źródło: comment_xUcltPDERXmDGvAfY24TgT2ZpmdShHxp.jpg
PobierzPrzeczytał komentarz na onecie i wziął to za prawdę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)