Wpis z mikrobloga

Dziś zostałem hackermanem XD
Przed świętami nabyłem NESa mini, a wczoraj ukazał się doskonały program i tutorial do wgrywania własnych romów do pamięci. Mam wszystko, co tylko bym sobie zamarzył w małym pudełku pod telewizorem.

#pegasus #nintendo #nesmini #hackerman #retrogaming
pawelek - Dziś zostałem hackermanem XD
Przed świętami nabyłem NESa mini, a wczoraj u...

źródło: comment_twkiMVeUUld2TTmWRTTAJXIjXKOJtMPF.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawelek: Dzięki.
Mam jeszcze pytanie - czy gry można dogrywać, czy też aktualizacja listy gier kasuje wszystko i wszystko trzeba wrzucać ponownie (kasowane są również sejwy) ?
  • Odpowiedz
@elniks: przez cały czas mam na kompie swoją "kompilację", mogę w dowolnym momencie dodawać i usuwać z niej gry, nie wiem czy sejwy się zachowują jeśli usuniesz, a potem z powrotem wrzucisz grę.
  • Odpowiedz
@AlbertWesker: az przez chwile mi przeszlo przez mysl by to kupic, ale chyba NESa classic kupie :) ale i tak niezly pomysl z tym ;p ile bateria trzyma? i ciekawe jak z wymiana (czy sa dostepne bo na yt widze ze podobna do baterii tel)
  • Odpowiedz
@nightstalk3r: NES Classic pewnie lepszy bo to oficjalny produkt Nintendo, ale droższy, no i nie zabierzesz w podróż. Ja jestem z tego chińskiego cuda zadowolony, grałem po góra 2h więc nie zdarzyło mi się rozładować do końca.
  • Odpowiedz