@dzieju41: przecież kupujes maselnice/cokolwiek z pokrywka i kostkę masła trzymasz bez problemu poza lodówka kilka dni, a jak masz paranoje to na noc chowasz do lodówki. I masz ciepłe smarowane masełko.
@dzieju41 Margaryna to tłuszcze trans, nie polecam, to tak jakbyś smarował smalcem. Może nieco mniej kalorycznie - bo #!$%@? pakują tam więcej wody niż tłuszczu - ale tak samo zdrowe.
@powiedz: @Galvay: @DziewczynaMirka: przecież są dwa rodzaje margaryny. margaryna do smarowania (chyba 80% wody) i margaryna do ciast, a jaki skład to nie wiem, wiem, że na chlebie jest #!$%@? nie dobra ( ͡°͜ʖ͡°)
#heheszki #smieszne #logikaniebieskichpaskow
źródło: comment_Go6E4JzZ2ADOxJ6HnunH4Ei8t3jiuDP0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A margaryna do smarowania niekiedy jest lepsza niż masło.