#hitman #mirkohitman #gry @Movet: Crap, zabrakło mi pewnie jakichś 10 sekund, żeby Cię pobić xD To dziwne uczucie, kiedy wymyślasz kontrakt, masz swoją idealną ścieżkę zdrowia, a ktoś potrafi to zrobić lepiej od ciebie.
Jakby ktoś chciał się dołączyć do mirkowych rywalizacji hitmanowych, to zapraszam do poprzedniego wpisu i śledzenia #mirkohitman
W razie czego Id kontraktu (po prostu skopiujcie i wklejcie w "szukaj kontraktu"): 1-03-2768809-07
@Movet: Straszną miałem ujmę na honorze i godności płatnego zabójcy, więc musiałem jakoś Cię pokonać. Byłem zmuszony zupełnie przeorganizować kolejność zabójstw, ale warto było! ;)
O cię #!$%@?. Moja panna jest w ciąży, właśnie się dowiedziałem xD są tu jacyś ojcowie? Dajcie jakieś rady jak to ujechać, bo póki co to jeden wielki szok xD #zwiazki
@Movet: Crap, zabrakło mi pewnie jakichś 10 sekund, żeby Cię pobić xD To dziwne uczucie, kiedy wymyślasz kontrakt, masz swoją idealną ścieżkę zdrowia, a ktoś potrafi to zrobić lepiej od ciebie.
Jakby ktoś chciał się dołączyć do mirkowych rywalizacji hitmanowych, to zapraszam do poprzedniego wpisu i śledzenia #mirkohitman
W razie czego Id kontraktu (po prostu skopiujcie i wklejcie w "szukaj kontraktu"): 1-03-2768809-07
Komentarz usunięty przez autora