Wpis z mikrobloga

Mirki i mirabelki, Najlepszego w Nowym Roku! Wrzucamy obiecaną niektórym z Was zniżkę noworoczną ( ͡° ͜ʖ ͡°), 10% rabatu na haseło: "wykopskarpety". Wykopujcie, noście, chwalcie się lub żalcie - chcemy dostarczać Wam najlepsze kolorowe skarpety! #soxinthebox #promocja #wszystkodlaatencji #modameska #modadamska

Wołam @dianabol @mietko @wszedzieinator @raptowny @Malchos @imigrant @kontaktron sorry, że dopiero teraz ( ͡° ʖ̯ ͡°)

www.soxinthebox.pl
www.facebook.com/soxintheboxpl/
www.instagram.com/soxinthebox_pl/
Sox-in-the-Box - Mirki i mirabelki, Najlepszego w Nowym Roku! Wrzucamy obiecaną niekt...

źródło: comment_A169QCqNMrDXryAKFhkmTNSgLImZK2TE.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Waddup: Jak nazwać skarpety, które maja serca? Pudełka ekologiczne to pomysł na który sami wpadliśmy jak tylko powstał nasz sklep, czyli ponad rok temu a odnośnie najsmutniejszych zarzutów: Zapraszam Cię na wycieczkę to naszej szwalni! Poznasz twórcę zakładu, a mojego ojca, mnie oraz osoby odpowiedzialne za zarówno projektowanie, jak i całą produkcje. Czekam na wiadomość na pm w celu ustalenia spotkania. Chociaż skoro naszą szwalnie znasz, to chyba to wiesz?
  • Odpowiedz
Jak nazwać skarpety które mają serca? Może "skarpety wzór numer: xx". Nie mam pojęcia. Wiem natomiast, że kopiowanie czyjegoś sposobu nazewnictwa przy identycznym produkcie to żenada. Co do pakowania w ekologiczne pudełka... Sami wpadliście na ten pomysł? Serio? Zazdroszczę kreatywności! Chcę się od Was uczyć!
Wysłałem wiadomość prywatną w celu omówienia szczegółów spotkania. ;)
  • Odpowiedz
@Waddup: Nie ogarniam XD, multum jest firm które produkują skarpetki w serca etc i pewnie do każdego wzoru znalazłbyś kilka firm które produkują coś podobnego, te przykłady co podałeś nie mają większego sensu. Swoją drogą piszesz do nich lekko dziwnie jakoby byś był dyrektorem i mają ci robić prezentacje, no i to manipulowanie zdjęciem XD, widać że @Sox-in-the-Box: nie mają czego ukryć, ale tej końcówki już nie raczyłeś
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol:

Masz rację, nie ogarniasz.
Owszem multum jest firm które produkują skarpety w serca. Nie chodzi o sam wzór tylko o identyfikacje i sposób kreowania marki. Wzór samego produktu nie ma tutaj żadnego znaczenia.

Co do manipulowania zdjęciem to nie ma tutaj absolutnie żadnej manipulacji. Zdjęcie to wrzuciłem zaraz po tym jak napisałem swoją wiadomość zaczynająca się od słów "Na przeprosiny?". Odpowiedź od Sox-in-the-box otrzymałem po tym jak wrzuciłem zrzut ekranu. W momencie kiedy otrzymałem odpowiedź brzmiącą "... na szwalnie mirków nie wpuszczamy" to już wiedziałem, że propozycja jakobym mógł sprawdzić, że się mylę jest rzucona w powietrze tylko po to abym nie drążył tematu. Zatem sam widzisz, że manipulacji tutaj nie ma. ;) Co więcej... Odpowiedź z numerem telefonu dostałem dopiero po tym jak opublikowałem ten
  • Odpowiedz