Wpis z mikrobloga

. @m__b: do podnoszenia progów to jesteście, ale jak to jest, że nikt (ani mod, ani żaden admin) nie oznacza jako duplikat znaleziska, które ewidentnie nimi jest (wiem, że można to zrobić, bo parę razy się z tym spotkałem), a dzięki temu że temat niby "kontrowersyjny" to i tak pewnie trafi na główną? Gdzie tutaj walka o poziom? Moim zdaniem takie znaleziska powinny z automatu być uznawane za duplikat i spadać z wykopaliska.

#gorzkiezalehisteryka #antymikroreklama
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@histeryk_13: No widzisz, w tej kwestii różnimy się diametralnie bo Ty chciałbyś żeby treści na głównej były sterowane przez nas a ja jestem zdecydowanym tego przeciwnikiem. Dlaczego? Bo gdyby chociaż to znalezisko zostało oznaczone jako duplikat to z miejsca byłaby afera o to, że cenzurujemy i nie wpuszczamy na główną niektórych treści. Ciekawe czy wtedy razem ze mną tłumaczyłbyś taką decyzję w kilometrowych dyskusjach...

Jeśli coś jest duplikatem - zakop
  • Odpowiedz
@Shepard: No widzę właśnie, nad czym boleję, bo jednak moim zdaniem duplikat to duplikat i nieważne czy oryginał trafił na główną czy spadł z 1 głosem. Jednak skoro takie macie zasady to trudno.

Tak czy inaczej dzięki za wyjaśnienie.
  • Odpowiedz