Wpis z mikrobloga

2016 przyniósł mi sporo dobrego ale i też wszystko obróciło się do góry nogami i brzmi jak dobra telenowela ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. Przede wszystkim i po wszystkich trudach ostatecznie urodziłam jedną ze swoich córeczek w skrócie zostałam mamą (ʘʘ)
2. Szybko zostałam samotną matką ale to też w sumie tak na +
3. Większość roku walczyłam o związek co c---a dało okazało się że cały czas byłam okłamywana, żyłam w spokoju nie wiedząc w jakim gównie jestem ale to c--j z czasem zapomnę
4. Trafiłam do domu samotnej matki brawa ale już stamtąd wyszłam więc też na plus i to taki duży.
5. Córka mimo tego że walczyła o życie (jest wcześniakiem) jest już zdrowa na tyle że rozwija się w normalnym tempie, nie latamy już po szpitalach i mogę z czystym sumieniem powiedzieć że jest moim największym skarbem i cieszę się z każdego jej osiągnięcia, każdej nowej umiejętności
6. Powoli wychodzę z #depresja
7. Zmieniłam #samotnamatka na #samodzielnamatka bo uważam że dałam radę
I czuję się mega silna
Dziękuję za uwagę, były wszystkie punkty
#2016 #nowyrok #sylwesterzwykopem #atoicstory #atoiccontent
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@atoic: Wybacz. Ale zawsze się zastanawiam co musi sie stać w życiu, aby kobieta musiała korzystać z takiego rodzaju pomocy. Żeby nie było nie krytykuję Cię. Ale sama mam dziecko, wiem ile kosztuje utrzymanie domu, dziecka, ile kosztują szczepionki, lekarze, leki. Współczuje, że nie miałaś partnera, który byłby w stanie Ci pomóc. Ani rodziny, która by Cię wsparła.

@TSP89: Nie daj się nabierać.
http://www.wykop.pl/wpis/21310667/czy-w-krakowie-kupie-blahaj-krakow-pytanie/
  • Odpowiedz