Wpis z mikrobloga

@wczoraj: Mieszkał w UK mniej więcej tak długo jak ja. Programował trochę krócej. Jutro mnie odwiedza, powspominamy studia, dzieci się pobawią. A Ty?
  • Odpowiedz
@wczoraj: "Ostatnie 10 lat spędziłem za komputerem" - czas studiow, czas pracy w online marketing / SEO / Adwords / FB Ads, dopiero potem wzialem sie za programowanie... Przeczytaj ksiazke, dowiesz sie wiecej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MasterSoundBlaster: Bardzo miernie, jak każdy braindump. I czyta się ciężko, ale trochę tego tam jest. Jesteśmy z różnych planet, więc poczytuję właśnie, może czegoś się jednak nauczę.
  • Odpowiedz
@tptak: Przeczytałem większość i szału nie ma, dupy nie urywa. Sądzę, że najlepiej wypadły rady życiowe zawarte w książce, a nie zawodowe. Braindump to dobre określenie.
  • Odpowiedz
Braindump

@meohaw: I tak jest lepiej niz bylo! Cala masa szitu wyrzucilem bo byl kompletnie nie na temat, to co bylo OK dalem do "rozdzialy bonusowe" tak zeby odzielic konkret od moich subiektywnych przezyc...

Trafny komentarz.
  • Odpowiedz
@stefek99: Grunt, że ci się chciało, propsy. Brakowało mi jeszcze takiego podsumowania w jednym miejscu - jakie są plusy i minusy życia i pracowania w UK ( ͡£ ͜ʖ ͡£)
  • Odpowiedz