Aktywne Wpisy
darkmen2905 +48
Koniec, pękłem, poddaję się...
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.
Dzisiaj wybiły moje 30 urodziny. 10 lat jestem singlem. Do tej pory nie znalazłem nikogo na dłużej niż na 2 miesiące.
Oficjalnie wycofuję się z rynku matrymonialnego, przestaję korzystać z aplikacji randkowych (Tinder, Badoo, Boo, Bumble, FB Randki), przestaję chodzić na randki.
Jestem zmęczony kobietami z problemami emocjonalnymi, z którymi nie są w stanie sobie poradzić i oczekują, że zrobi to ktoś za nich.

eaxata +2
Sprzedawaliście kiedyś złom?

Ostatnio znalazłem też pracę marzeń. Praca typowo biurowa, więc pracbazowe ksero nigdy nie stygnie. Zgadliscie. Ten drukujący s-------n wybudza się z uśpienia tym samym charakterystycznym cyknięciem, co mój budzik. Współpracownicy pewnie uważają mnie za psychicznego, bo za każdym ctrl plus p wzdrygam się cały spodziewając się zaraz głośnego szumu. Raz nawet oblałem się kawą ze strachu jak koleżanka coś drukowala. Nie wiem ile jeszcze tam wytrzymam. Praca idealna, ale ten dźwięk doprowadza mnie na skraj paranoi
#pracbaza #odruchpawlowa może #psychologia
źródło: comment_EvlnnN1YGtRCluPvSaq791wk0av7fiJX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
ale i tak nie jest zle, jak jeszcze robilem w poprzedniej robocie to balem sie telefonu, bo jak dzwonil szefo to albo o------l albo dodatkowa robota ktorej nienawidzilem. gdy tylko ktos dzwonil to mialem stany lękowe i wzmożoną potliwosc XDDD w koncu ustawilem
Komentarz usunięty przez autora
więc znalazłem coś dla Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Freakz: @xCinek: @mamrotekk: tez przesypiam wszystkie/wyłączam przez sen/budzę sie i odwracam na drugi bok. Zbudowałem sobie budzik na prędce - 40W głośnik, niestety nie jest do konca skończony zatem po prostu wyjmuje wtyczkę z kontaktu. Następny albo standalone z godzina po wifi ustawiana, albo z fajnym interfejsem zeby sobie wyklikać wszystko