Aktywne Wpisy

sub +540
#rozdajo gry o piciu eliksirów!
Cześć mirki,
Z okazji re-launchu sklepu i premiery polskiej wersji gry, rozdajemy 3x Za Mało Many: Edycja Arcymaga :)
Za
Cześć mirki,
Z okazji re-launchu sklepu i premiery polskiej wersji gry, rozdajemy 3x Za Mało Many: Edycja Arcymaga :)
Za
źródło: 02-PL-Flag
Pobierz
KarguliPawlak +190
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ostatnio znalazłem też pracę marzeń. Praca typowo biurowa, więc pracbazowe ksero nigdy nie stygnie. Zgadliscie. Ten drukujący s-------n wybudza się z uśpienia tym samym charakterystycznym cyknięciem, co mój budzik. Współpracownicy pewnie uważają mnie za psychicznego, bo za każdym ctrl plus p wzdrygam się cały spodziewając się zaraz głośnego szumu. Raz nawet oblałem się kawą ze strachu jak koleżanka coś drukowala. Nie wiem ile jeszcze tam wytrzymam. Praca idealna, ale ten dźwięk doprowadza mnie na skraj paranoi
#pracbaza #odruchpawlowa może #psychologia
źródło: comment_EvlnnN1YGtRCluPvSaq791wk0av7fiJX.jpg
PobierzW zasadzie zaczynam myślec czy nie mam jakiegoś problemu ze zdrowiem/whatever bo normalnie to sie chyba troche inaczej wstaje
Dobrze ze brakuje mi juz tylko drewna na obudowę, moze walne jakis
To jest najgorsze, nie zgadniesz ile razy juz zrobiłem głupie pranie i zdążyłem zużyć wszystkie ubrania zanim je odłożyłem do szafki (prania: z 10 bedzie; odłożenie do szafki: 1-2)
Tez masz milion todo-sów i zakładek na pózniej? Filmów do obejrzenia? Książek do przeczytania? 200 filmów w "Do obejrzenia" na YT? Milion notatek z rzeczami ktore chcesz zrobic/nauczyć sie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tobie tez zmiana tego stanu rzeczy zajmuje max 2 dni a potem sie nie chce? XD