Aktywne Wpisy
OCIEBATON +1801
Jacyś 18 letni gówniarze na wykopie mi mówią że głosując na PO wybrałem znowu bandę czworga XD
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
paxtax +54
To wy chcecie wpuszczać uchodźców, chcecie wyższego wieku emerytalnego?
#polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
#polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
Tak więc prośba - jeżeli ktoś z Was wie o jakiejś normalnej biurowej pracy w Krakowie, na umowę o pracę - niech da mi znać proszę. Dziewczyna wygląda na bardzo ogarniętą. Pytałem - skończyła studia, inżynierię środowiska. Korpo generalnie by chciała, ale jeszcze nie czuje się tak dobrze z angielskim (zna, ale nie na tyle płynnie żeby sobie gadać np przez telefon). Na pewno do biurówki spokojnie się nada.
Z buźki bardzo miła i sympatyczna. Od razu mówię że to nie jest żaden podryw i nie chce się wkupić w jej łaski, ale widząc takie podejście do pracownika aż mnie krew zalewa i jak tylko mogę komuś pomóc chętnie to robię..
#pracbaza #praca
@marcel_pijak: uważam że trochę przesadzasz, takich ludzi z takim 'problemem' jest masa o ile to można nazwać problemem
Nikogo do niczego nie zmuszam.
@marcel_pijak: szczerze, jak wpadnie banda #!$%@? dresów to nie ważne czy będzie jedna dziewczyna czy dwóch studenciaków
czy wam się wszystkim wydaje, że w biurze się #!$%@? robi, pije kawę i przekłada od czasu do czasu gownopapiery? chyba się komuś z urzędem #!$%@?.
dobrze Ci @daf38 napisał.
chęci Mirku może masz dobre, ale zastanów się chwilę czy ze swojej firmy zrobiłbyś Caritas
W takim korpie też się nie dostaje kasy za siedzenie i pachnienie. Jak zauważyłeś trzeba przynajmniej znać dobrze język. A co ta laska potrafi, żeby ktoś ją chciał zatrudnić do biura, bo jak na razie oprócz studiów z inż. środowiska (malo biurowe), nic o niej nie wiemy.
A kumatosc laska ma taką, że siedzi sama w nocy na stacji.