Aktywne Wpisy
damienbudzik +200
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
ElectroNICK +138
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
#cs16 #pytanie
@n__s: tia ;) Pamiętam jak pół roku - rok po premierze CS:GO wszyscy głosili
Po czym zaczęli wracać do 1.6 ;) Część z tych proroków nawet nadal ze mną gra, przełknęli wstyd i wracają do formy xd
@n__s: nie no dobry wyznacznik xD
CS:GO nadal nie jest "grywalny" xd Owszem, grafika fajna i parę rzeczy na + w porównaniu do 1.6 ale niestety CS:GO jest wyprute z atmosfery, grywalności i tej
@SunnO: no szkoda tylko, że o to pytała mirabelka. ;)
@n__s no cóż, próbowałem. Po 2k godzin stwierdziłem że mam CS:GO w dupie xd
@SunnO: dziwne trochę, że potrzebowałeś 2k godzin by się o trzy przekonać. mi na pierwsze podejście wystarczyło kilka minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@n__s: o tym, że to g---o wiedziałem od razu ale wolałem poczekać trochę czasu. Poza tym przez długi czas nie miałem jak grać w 1.6 bo nie chciałem się pokazywać z banem na BL (j----e dzieciaki).
@SunnO: xD