Aktywne Wpisy
olito +920
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
hehehead +85
#izrael
o nie nie nie izrael bracia byliśmy w błędzie nasza waifu jednak żyje
o nie nie nie izrael bracia byliśmy w błędzie nasza waifu jednak żyje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Chyba zdiagnozowałem u siebie nerwicę neurosteniczną. Mam nadciśnienie o nieznanym pochodzeniu (wyczytałem, że może być spowodowane przed nerwicę), chodzę ciągle zmęczony mimo 7-8 godzin snu, mam tiki nerwowe, które aktywują się podświadomie (np. rysuję palcem jakieś KONIECZNIE symetryczne kształty), ogólnie cały czas muszę robić coś z rękoma, trzymać coś w łapie i się tym bawić, ugniatać, podrzucać, jak nic nie mam to bawię się włosami, brodą itp., mam ogromne problemy z koncentracją - nie jestem w stanie czasami zrozumieć jednego, prostego zdania, muszę je czytać trzy razy. Wspomniane tiki nerwowe występują czasem w mojej rodzinie (np. ciotki i kuzynka). W dzieciństwie byłem trochę nieśmiały, jak i spotykałem się z regularną przemocą ze strony samców alfa, co mogło odbić się na stałe na moim łbie. Mam jakiś niewytłumaczalny lęk z tyłu głowy, wieczne napięcie i jest to ze mną w każdej chwili, choćbym siedział sobie na ławeczce w Bieszczadach.
Przy tym wszystkim, nie jestem kompletnym piwniczakiem - mam dziewczynę, jestem w stanie wziąć na siebie odpowiedzialność za naprawdę wymagające, powodujące ogromną presję zadania. Kiedyś miałem problem z dziewczynami, ale kiedy się przemogłem i zabrałem na poważnie za ten temat, to nie stanowiło dla mnie żadnego problemu ustawienie się na randkę, na której sprawiałem wrażenie wyluzowanego.
Mimo to, ciągle siedzą we mnie te małe "#!$%@?", które skutecznie rujnują cały mój potencjał. Człowiek ma ambicje, żeby założyć firmę, zarabiać hajs, a cały czas zmaga się z wiecznym zmęczeniem, jak i z lękiem, który szepcze mi do ucha "nie dasz rady, jesteś za słaby". Czy myślicie, że można to leczyć?
#nerwica #psychologia #medycyna #zdrowie #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Wiesz gdzie masz iść. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: kup sobie magnez w tabletkach. Jak nie pomoże idź do lekarza.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania sam to się nie diagnozuj, marsz do psychiatry ;-) jak coś to pytaj co i jak na pw
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling