Aktywne Wpisy
sergio91 +150
Dzisiaj w nocy różowa nie mogła zasnąć i się wierciła, obudziła mnie i powiedziała, że ma mi ochotę obciągnąć xd zrobiła to i poszła spac
#seks
#seks
Bzikacz +3
Ja #!$%@?, zapomniałem klucza od szafy pracowniczej, tera czeka mnie 3h podróży z kołchozu do domu i z domu do kołchozu . ( ͡° ʖ̯ ͡°).
#poniedzialek #pracbaza
#poniedzialek #pracbaza
Mirki czajcie tą akcje, przeglądam #tinder i znajduje laskę której zdjęcie wydaje się znajome... przeszukałem mój mózg i chyba znalazłem=> Roksa.pl. Od jakiegoś czasu chce wyskoczyć właśnie do niej, ale święta i brak funduszy... Na 95% ten sam blok, wiek podobny (roksa 24, tinder 22) włosy podobne, figura też... na Garso pisali że twarz nie należy do jakiejś super modelki ale jest ładna, niby się zgadza. Obserwujcie wyznanie to będę wołać czy ona, może uda mi się wyskoczyć do niej przed sylwestrem jeszcze
#niewiemjaktootagowac #roksa #slask #stulejacontent #przegryw #randkujzwykopem #tfwnogf
Także mirki uwaga z kim randkujecie na portalach
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@Sanski: ...
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
@rafalinho007: oby nie;P
Zaakceptował: Asterling
@bordozielonka: najprawdopodobniej
@0ooo0: Gliwice
Zaakceptował: sokytsinolop
dziwne że na roksie ma większy wiek niż na tinderze, zazwyczaj na roksie zaniżają :D
To teraz nie wiem co lepsze, najpierw do niej pojść przez rokse a pozniej spotkac sie przez tindera czy na odwrót xD