Aktywne Wpisy

MonazoPL +122
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
Notabene +294
Mam najukochańszą kobietę na świecie. Byliśmy w lidlu na małe zakupy i już mamy iść do kasy kiedy moja kobieta zapytała się „a piwka dlaczego sobie nie wziąłeś?”. Obok stał facet który po tych słowach spojrzał na mnie zazdrosnym wzrokiem. Kocham ją.
#zwiazki
#zwiazki

Ludzie mówią "oo, nie kupuj nowego auta, bo traci 20% w momencie wyjazdu z salonu".
A pecety to nie?
Załóżmy, że kupuję wypasiony sprzęt do grania, taki jak @dob3k opisał w tym wątku - za, jak mówi autor 2500gbp (ok. 13000 pln). Ile wezmę za niego, jak wystawię na drugi dzień jako używany?
Ile wezmę za taki sprzęt rok po zakupie?
Ktoś ma jakieś dane dot. spadku wartości topowych pecetów w czasie? Da się w ogóle coś takiego zebrać?
#pcmasterrace #komputery #hardware #ekonomiazadyche
@Leniek: ja się raczej z ciekawości nad tym zastanawiam - przecież patrząc na fakt, że cały wydatek służy czystej rozrywce, trudno rozpatrywać to jako inwestycję :)
Jeśli