Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +134
Mam naukochańszą kobiete na świecie. Siedzieliśmy w domu i już szykowałem się do spania w salonie, kiedy moja kobieta zapytała się "a może chcesz dzisiaj wyjątkowo spać ze mną w sypialni?" Nawet nasz pies się zdziwił po tych słowach. Kocham ją
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow
źródło: ad32d7315189d89253f0db6f92149caae06c6a860c77df21897b95a7ecab1eb1
PobierzCzy picie 2 x w tygodniu po 3-4 piwka to prosta droga do alkoholizmu? Nie tym kaca, wódką gardze i mi smierdzi a wino tylko na jakims wyjsciu z pracy czy przy rodzinnym stole.
Na codzien tryb zycia zdrowy, trening 2-3 na tydzien, nie jem w ogole slodyczy ani syfu
Jestem 30+ i zdarzaja się tygodnie a nawet miesiac bez piwka ale czasami po 3-4 w tygodniu jak brzydka pogoda
#blackpill
Na codzien tryb zycia zdrowy, trening 2-3 na tydzien, nie jem w ogole slodyczy ani syfu
Jestem 30+ i zdarzaja się tygodnie a nawet miesiac bez piwka ale czasami po 3-4 w tygodniu jak brzydka pogoda
#blackpill

Ludzie mówią "oo, nie kupuj nowego auta, bo traci 20% w momencie wyjazdu z salonu".
A pecety to nie?
Załóżmy, że kupuję wypasiony sprzęt do grania, taki jak @dob3k opisał w tym wątku - za, jak mówi autor 2500gbp (ok. 13000 pln). Ile wezmę za niego, jak wystawię na drugi dzień jako używany?
Ile wezmę za taki sprzęt rok po zakupie?
Ktoś ma jakieś dane dot. spadku wartości topowych pecetów w czasie? Da się w ogóle coś takiego zebrać?
#pcmasterrace #komputery #hardware #ekonomiazadyche
@rudolf: Nie, tak mówią ludzie, których nigdy nie było, i nie będzie stać na samochód z salonu.
Macie jakieś analizy/dane jak tego typu sprzęt kosztował 1-2-3 lata temu?
edit: plus ile teraz kosztują takie topowe zestawy sprzed 3-2-1 lat?
No ale zakładając rok temu: Nówka? Procesor kosztował 1789 zł, czyli był sto złotych tańszy. Ramy były około 60~ złotych droższe, dysk
Komentarz usunięty przez autora