Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +467
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
karol-blabert +64
Pamiętam w Gimnazjum nie miałem wystarczająco mocarnego kompa żeby udźwignąć ten temat, dopiero na początku technikum ograłem temat, piękna sprawa to była, jakoś od zawsze te ponure klimaty były bliższe memu sercu, wracałem później jeszcze kilka razy do tego tytułu, nawet niedawno z różową przyjemnie się nam grało w czwóreczkę.
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
Celem terroryzmu nadrzednym jest wzniecanie paniki pojedynczymi spektakularnymi dzialaniami. To podrecznik, nie ma co dyskutowac.
Kto najbardziej panikuje po zamachach? Prawica, zwlaszcza z narodowym zabarwieniem. Kto dostarcza posrednio najwiecej paliwa terrorystom? Prawica. Jak juz kiedys pisalem, prawico, wez na siebie posrednia odpowiedzialnosc za zamachy. Masz krew na rekach panikujaca prawico. Wycieranie sobie ust lewica tego nie zakrzyczy.
@OldFuckinPyroRex no oczywiście. Chciałbym zauważyć, że twój wywód nosi znamiona rasizmu, bo zakładasz indolencje muzułmanów tak głęboką, że nawet sami nie potrafią czegoś z----c.
Z kolei walka z terroryzmem ma polegać nie na tym, by po spektakularnych zamachach "nie panikować", ale na tym by tych spektakularnych zamachów nie było, albo ich ryzyko było jak najbardziej zminimalizowane. A kto to ryzyko zwiększa i w jaki sposób pisać nie muszę.
@stekelenburg5: Co za rozpaczliwe brednie. Na bliskim wschodzie są sobie komórki terrorystyczne z radykalnymi muzułmanami chcącymi wprowadzić wszędzie prawo szariatu, zniewalać kobiety itp. Przyjmujemy ich w kolejnych falach nachodźców, obdarzamy miłością, tłumaczymy że kobiety nie stoją niżej w
@rpawelek: No, ale napisz. Pan terrorysta się przestraszy tego, że nie przejdzie przez Pasawę? Odstraszy go konieczność wydania kilku tysięcy dolarów na bilet lotniczy i skołowanie fałszywego paszportu? A może w takich warunkach zamiast ciężarówki czy siekiery o-----e drugi 11 września? Bo czemu nie, przecież jak już go zapakują szefowie do samolotu, to co za problem?
Naprawdę jesteś
Każdej walki. Lub rywalizacji. Zapamiętajcie to, przyda się także w codziennym życiu.
@lavinka: Ładny chochoł, za ile?
-Nieodpowiedzialna polityka na Bliskim Wchodzie Busha (Prawica)
-Równie nieodpowiedzialna polityka Obamy (Lewica)
-Lawinowe sprowadzanie imigrantów i zostawianie ich odłogiem (głównie Prawica)
-Wpuszczanie uchodźców bez należytej weryfikacji i generalnie robienie sobie jaj ze szczelności granic Europejskich (głównie lewica)
Myślenie, że spokojna reakcja na zamachy, albo większa tolerancja dla Islamu kogokolwiek powstrzyma to myślenie życzeniowe. Na Bliskim Wschodzie jest zarówno zimna reakcja (przecież to codzienność) jak i
Część już jest przyjęta i jak widać była to łatwa droga dla terrorystów. Czy zamachy by ustały gdybyśmy ich (jako Europa) nie przyjęli? Możliwe, że jakieś by były, bo terroryści na świecie na pewno by żyli, ale byłyby trudniejsze do zorganizowania. Piszesz o powtórce z 11.09? Jednak coś po 11.09 się zmieniło, myślę, że teraz
@rpawelek: Musieliby kupić bilet na samolot. Straszna przeszkoda,.
Naprawdę uważasz, że wystarczy kupić bilet do europy by później zorganizować tu
@rpawelek: No patrz, sporej części to wystarczyło. Albo nawet i teog nie potrzebowali, obczaj zamachy na londyńskie metro sprzed kilku lat.
Z tym, że ja nigdzie nie napisałem, że samo niewpuszczanie uchodźców to rozwiązanie problemu terroryzmu, jedynie, to, że moim zdaniem, będzie to stanowiło utrudnienie dla nich.
Tak, mogę znaleźć zamach na metro w Londynie, to jakiś dowód na to, że jednak zamachy pewnie będą się zdarzać, chociaż o każdy następny podobny powinno
@rpawelek: Uwierz mi, na Bocianowo w Bydgoszczy nie chciałbyś iść o 22, choć dzielnica etnicznie polska.
@rpawelek: Żeby zapewnić im tą pomoc musiałbyś najpierw
Ale o 12 już bym wszedł? :) Zdaję sobie sprawę z różnych dzielnic w polskich miastach, ale porównywanie jest na wyrost. Artykułów takich jak ten ile można znaleźć o różnych miastach w Europie?
1.Zamiast przyjmować uchodzców w Europie pomagajcie im na miejscu w obozach w Libanie i Turcji.