Aktywne Wpisy

Pokojowa +193
źródło: temp_file2977024497092214292
Pobierz
GangKobry +459
Pogryziony przez psy kierowca mimo 8 godzinnej operacji, zmarł dziś rano.
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz

Chwalę się i cieszę się niezmiernie, że dołączam do grona posiadaczy Xbox One :D Miło wspominam godziny spędzone na Xbox 360 i mam ogromny sentyment do bardzo wygodnych padów od tej konsoli.
Udało mi się dzisiaj wyrwać ten zestaw ze szwajcarskiego M$ Store:
http://lowcygier.pl/sprzet-akcesoria/xbox-one-s-battlefield-1-forza-horizon-3-dodatkowy-kontroler-personalizacja-pada-za-1243-zl-z-wysylka/
Chętnie potestuję sobie tę maszynkę i spróbuje zbudować fajną bazę gier z Golda, pobawię się z EA Access oraz przyszykuję się na Scorpio ;)
#xboxone #xbox #konsole #chwalesie
Pewnie wyjdzie w bundlu z RDR2, więc w sam raz dla mnie ;3
@Zwanek: Też właśnie mam zamiar grać na Scorpio w RDR2. Ciekawe tylko jaka będzie cena przy takich bebechach.
Natomiast teraz trochę wkurza mnie polityka Sony w sprawie gier w PS Plus (słabe gry) oraz brak EA Access. W tej kwestii Xbox one ma jednak przewagę nad PS4 :)
MS ma o tyle poważną wadę, że praktycznie nie ma exclusiwów. Ale na szczęście mi to za bardzo różnicy nie robi, bo od dwóch lat nie gram na PC ^^
No fakt. Gra pokroju Uncharted albo The Last of Us na Xbox one by się przydala. Bo z tego co czytałem, to tak mocno promowane Quantum Break nie odniosło jakiegoś wybitnego sukcesu.