Wpis z mikrobloga

przychodzenie do lokalu gastronomicznego później niż 30-45 (w zależności od wielkości zamówienia) minut przed zamknięciem

#!$%@?, te bydlęta pieprzone nigdy się nie nauczą. Jeśli lokal jest otwarty do godziny 23.00, znaczy to tyle, że o 23.00 wszyscy pracownicy są przebrani, wychodzą u zamykają lokal. A mimo to wciąż masa ludzi (sic!) żyje w przekonaniu, że do 23.00 są przyjmowane zamówienia.
Osiem minut do godziny zamknięcia. Ostatnie pociągnięcia mopem, wszyscy ubrani, paląca część już kończy szluga przed lokalem. Wparowuje sobie trójka wesołych przyjaciół i jest wielce oburzona informacją, że nie damy #!$%@? rady zrobić nic na szybko.
A jak w Waszych miejscach pracy? Jak w lesie? Jak to wygląda w Waszych branżach?


Pobierz Volt224 - >przychodzenie do lokalu gastronomicznego później niż 30-45 (w zależności o...
źródło: comment_l9CAOZnVdb9TXyvXZ26PlATShJ92ihn8.jpg
  • 111
@Volt224: kek, pracowałem w fastfoodzie, jak zamykaliśmy o 22 to choćbyś wszedł minutę przed zamknięciem byłbyś obsłużony, skoro jest otwarte do danej godziny to znaczy że w tym czasie klient ma prawo być w pełni obsłużony. Poza tym jak o 23 chcecie od razu kończyć robotę to o której zaczynacie zamykać? o 22?