Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pisq: Skojarzyło mi się z tymi koszami z różnymi sprzętami w Biedronkach czy innych. Nie ważne co to, może być nawet deska do prasowania, opakowanie musi być r-------e.
  • Odpowiedz
@instinCtoriginal: normalni ludzie z założenia nie zachowują się jak debile, więc nie rozrywają opakowań tylko idą do obsługi i pytają czy, np. jest możliwość zwrotu albo czy jest już coś otwartego, żeby można było sprawdzić jak wygląda.

@Chulio: to jest zawsze syf i masakra :/ chociaż mnie bardziej odrzuca dział z owocami i warzywami gdzie ludzie sobie jedzą np mandarynki albo winogrona...
  • Odpowiedz
@Chulio Też tego nie rozumiem. Jakby nie można było po ludzku wyjąć, obejrzeć produkt i zobaczyć czy są wszystkie elementy. Grażyny na siłę otwierają rwąc te opakowania a potem wkładają z powrotem byle jak, że połowa rzeczy się wysypuje z pudełka...
  • Odpowiedz
@bvszky: bardzo możliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale to tylko obrazek znaleziony w sieci, nawet jak z błędami, to istotę problemu porusza
  • Odpowiedz
@Pisq hehe pracuje w tk maxx i na stołach z męska bielizna która jest w pudełkach jest zawsze najwiekszy syf bo kobiety przychodzą i muszą wyjąć porozciagac pomacac a potem jebnac gdziekolwiek bo przecież ona tu jest klientką. Panowie raczej po prostu biorą i kupuja:)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kotnaklawiaturze Gdyby tak ludziom się chciało poczytać komentarze zanim coś napiszą...

normalni ludzie z założenia nie zachowują się jak debile, więc nie rozrywają opakowań tylko idą do obsługi i pytają czy, np. jest możliwość zwrotu albo czy jest już coś otwartego, żeby można było sprawdzić jak wygląda.
  • Odpowiedz
@Pisq: Tak bronisz tego napisu że chyba tyś to napisała xD To co napisałem to logiczne rozumienie tego co jest napisane. Chyba że Ty z logicznym rozumowaniem się minęłaś, to może Ci sie wydawać że zdanie ma inne logiczne znaczenie. xD
  • Odpowiedz