Aktywne Wpisy
PrawaRenka +345
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +75
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
Wołam @erbo
#neuropa
@Tamerlan: I najwyraźniej kompletnie bez wiedzy w tematach w których się wypowiada. Co udowodnił na Wykopie po raz n-ty.
@ration:
Misiu niczego nie pokazałeś, poza wybraniem sobie kilku detali, bez zrozumienia co one oznaczają.
Równie dobrze możesz udowadniać, że każdy prawak jest prawnikiem.
@Tamerlan: I znowu samozaoranie z przyznaniem się że odpisujesz na posty których nie rozumiesz xD
Ja tylko cię przłapałem na tym, że nie znasz definicji słowa prawnik. Nic więcej. Reszta twoich wykwitów to bełkot.
Oznaczają tyle, że skoro studiował prawo, habilitował się w zakresie sądownictwa (prawo), jest profesorem w dziedzinie nauk prawnych i przygotowywał project konstytucji RP to jest prawnikiem.
Powtarzanie po Jarosławie Kaczyńskim, że Rzepliński nie jest prawnikiem jest błędne.
@ration: To że ktoś studiował medycynę nie oznacza że jest lekarzem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Bardzo miło się patrzy na ten cyrk jak zjadasz ponownie własne słowa ośmieszając się jeszcze bardziej.
Nie, ale to, że ktoś studiował prawo, habilitował się w prawie, uzyskał tytuł profesora w prawie i pracował przy projektowaniu konstytucji już oznacza, że jest prawnikiem.
@erbo: Właściwie to jeśli je skończył to posiada tytuł zawodowy lekarza, więc tak, jest nim. To czy ma ograniczone czy pełne prawo wykonywania zawodu to już kwestia odbycia stażu i zdania lekarskiego egzaminu końcowego. A to czy pracuje w zawodzie lekarza to inny temat.
@Kapoan: Nie pisałem o pracy w zawodzie, tylko o studiach na akademii medycznej. Nie oznaczają one bycia lekarzem, bo możesz być pielęgniarzem, albo farmaceutą. Tak samo nazywanie
Bo na Akademii medycznej są różne kierunki - lekarskie i nie lekarskie. Jak ukończysz kierunek lekarski, to jesteś
@ration: Ale napisz to pełnym zdaniem po polsku: "Jako członek PZPR, ukończył kryminologię, na wydziale prawa" xD
Napisał magisterkę i doktorat z "kryminologii"
Jest profesorem na wydziale "Stosowanych Nauk Społecznych i Resocjalizacji"
Prowadzi wykłady o "zarządzaniu ryzykiem w