Wpis z mikrobloga

Wyczuwam desperacki trolling.

@Wolnosciomierz:
Podaj mi te tytuły jego prawniczej pracy magisterskiej, doktorskiej, albo jaki to prawniczy zawód wykonywał kiedykolwiek xD
Serio tak ciężko ogarnąć że nie każdy kto studiował na akademii medycznej jest lekarzem?
  • Odpowiedz
praw człowieka przy ONZ

@Tamerlan: Niestety misiu nawet jego oficjalna biografia cię zaorała - "ekspertem ONZ ds. zapobiegania przestępczości" - lubię jak takie trolle jak ty, wpadają na oczywistych kłamstwach xD
  • Odpowiedz
@erbo: przyswój sobie, że twoja ignorancja i niewiedza orzą co najwyżej twój żałosny obraz na tym portalu.

Jest członkiem Komitetu Praw Gospodarczych, Społecznych i Kulturalnych ONZ.
  • Odpowiedz
A, zapomniałem, ty z tych mniej lotnych.

@Tamerlan: Mam ci to narysować? Czy ten cytat był zbyt trudny?
"ekspertem ONZ ds. zapobiegania przestępczości"
Nie ma tam ani słowa o byciu "ekspertem od praw człowieka", ale żeby to ogarnąć trzeba umieć czytać.
To że jest członkiem czegokolwiek nie znaczy że jest ekspertem, co widać na przykładzie TK.
  • Odpowiedz
To że jest członkiem czegokolwiek nie znaczy że jest ekspertem,

@erbo: Misiaczku, to właśnie to znaczy i nic więcej. Że jest ekspertem, w komitecie Praw Gospodarczych, Społecznych i Kulturalnych (specjalnie dla ciebie dopisek: człowieka) ONZ.
  • Odpowiedz
Misiaczku, to właśnie to znaczy i nic więcej. Że jest ekspertem

@Tamerlan: Yhym.. jest ekspertem bo tak sobie sam napisałeś xD
Mega argument bulwo.
Gdzieś jacyś koledzy go wcisnęli i został "ekspertem" xD
  • Odpowiedz
@Tamerlan: Swoją drogą ciekawe że nie uzywają tego:

W 1997 r. ekspert Komisji przygotowującej ustawę lustracyjną

Darmowy materiał pod wpisy że bronił umoczonych kolegów ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
coś plumkałeś o publikacjach.

@Tamerlan:
Uwielbiam takich trolli którzy myślą że jak skopiują internet, to mają jakiś argument.
Brawo skopiowałeś właśnie zestawienie na podstawie którego nazywam go socjologiem, a nie prawnikiem. xD
  • Odpowiedz